Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Διαψεύδεται η μετακόμιση Σουμάχερ στη Μαγιόρκα!

Διαψεύδεται η μετακόμιση Σουμάχερ στη Μαγιόρκα!
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η είδηση της μετακόμισης του Μίκαελ Σουμάχερ στη Μαγιόρκα έκανε το γύρο του κόσμου, αλλά τη διέψευσε η εκπρόσωπος της οικογένειας. Η αλήθεια… χάθηκε στη μετάφραση!

Η οικογένεια Σουμάχερ δεν σκοπεύει να μετακομίσει στη Μαγιόρκα” ανέφερε στο ANSA η εκπρόσωπος της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο θρύλος της F1 θα μετακινηθεί από την Ελβετία στην πόλη Αντρατξ, που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα.

Την ίδια στιγμή, στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε -με ενημέρωση του- το δημοτικό συμβουλίου της πόλης των Βαλεαρίδων Νήσων, που επισημαίνει πως οι δηλώσεις που αποδόθηκαν στην δήμαρχο Κάτια Ρουάρτχ ήταν “λανθασμένες και πιθανώς αποτέλεσμα παρερμηνείας ή παρεξήγησης, ίσως λόγω της μετάφρασης της γλώσσας. Η δήμαρχος του Αντρατξ επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Σουμάχερ αγόρασε ένα σπίτι, αλλά δεν έδωσε καμία πληροφορία για πιθανή μεταφορά της οικογένειας Σουμάχερ στην πόλη μας. Η δήμαρχός μας ποτέ δεν είπε ότι η πόλη μας προετοιμαζόταν να υποδεχθεί την οικογένεια Σουμάχερ”.

Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη φήμη ξεκίνησε όταν το ελβετικό περιοδικό L’Illustre ανέφερε την σχετική πληροφορία για μετακόμιση της οικογένειας Σουμάχερ, φιλοξενώντας και δηλώσεις της δημάρχου της Αντρατξ, όπου η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της F1, Κορίνα Σουμάχερ, έχει αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία που ανήκε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα σημείωνε επίσης ότι η εκλογή της Μαγιόρκα επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ο Γερμανός θρύλος της F1 περνούσε εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών του, ενώ ο αδερφός του, Ράλφ, βρίσκεται εκεί μεγάλο μέρος του χρόνου.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις