Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ελληνίδα αθλήτρια ήταν στο χειρουργείο την ώρα του σεισμού [pics]

Ελληνίδα αθλήτρια ήταν στο χειρουργείο την ώρα του σεισμού [pics]

Ο σεισμός των 5,1 ρίχτερ που “χτύπησε” την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής βρήκε τη Μαρία Πολύζου ξαπλωμένη στο χειρουργείο. Η επιτυχημένη αθλήτρια αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η Μαρία Πολύζου βρισκόταν στο χειρουργείο, την ώρα της σεισμικής δόνησης μεγέθους 5,1 ρίχτερ που ταρακούνησε την Αττική το μεσημέρι της Παρασκευής (19/7).

Η Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και λίγες ώρες μετά την επέμβαση, πόζαρε στο φακό κι έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, ευχαριστώντας τον γιατρό της και την ομάδα του που έκαναν το καθήκον τους, παρά το σεισμό και τους μετασεισμούς την ώρα του χειρουργείου.

“ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΞΑΝΑ !! Παρόλο τον μεγάλο σεισμό την ώρα του χειρουργείου και τους μετασεισμούς στην διάρκεια του, εσείς και όλη η ιατρική ομάδα σας, μείνατε στο καθήκον σας και κοντά μου και πήγαμε περίφημα ! Προχωράμε στα επόμενα στάδια !! Vassilis Venizelos Maria Polyzou”, έγραψε στο facebook η Μαρία Πολύζου.

Ποια είναι η Μαρία Πολύζου

Η Μαρία Πολύζου (γεννήθηκε στην Πάτρα το 1968), είναι πρώην αθλήτρια δρόμων αντοχής , πανελληνιονίκης και βαλκανιονίκης, σήμερα διευθύντρια του Μουσείου μαραθωνίου δρόμου και πρέσβειρα του Ελληνικού αθλητισμού. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ κι ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από το γυμνάσιο μετά από παρότρυνση του γυμναστή του σχολείου.

Ήταν η πρώτη Ελληνίδα μεγάλων αποστάσεων που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς αγώνες και η πρώτη Ελληνίδα που κατέκτησε μετάλλιο στους Βαλκανικούς αγώνες,  Ήταν αθλήτρια αρχικά του Έσπερου Πατρών και αργότερα του Πανελληνίου.

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις