Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η ΕΟΑΒ για τις παραιτήσεις: “Έχουν γνώση πλέον οι φύλακες”

Άρση Βαρών

Ανακοίνωση – απάντηση στις παραιτήσεις πέντε μελών του ΔΣ εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών. “Η γνωστή παρέα επανήλθε με παραιτήσεις και με αθλιότητες” αναφέρει…

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών εξέδωσε ανακοίνωση και απάντησε στα μέλη του ΔΣ που παραιτήθηκαν σήμερα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τους προσκαλεί στην προσεχή Γενική Συνέλευση, για να συζητήσουν μέσα από τα θεσμικά όργανα, ενώ τονίζει ότι οι συγκεκριμένοι δεν εκπροσωπούν κανέναν πέραν του εαυτού τους, καθώς τους παραίτησαν τα σωματεία.

Παραιτήσεις στην άρση βαρών! Αμφισβητούν τον Πύρρο Δήμα και ως αθλητή εκτός από παράγοντα

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών

“Η γνωστή παρέα επανήλθε με παραιτήσεις και με αθλιότητες. Ξεχνούν όμως να πουν ότι προηγουμένως τους παραίτησαν… τα σωματεία.

Πέραν του εαυτού τους, πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν εκπροσωπούν κανέναν. Αντλούσαν τη δύναμή τους από την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Πύρρος Δήμας και μόνον. Έχουν γνώση πλέον οι φύλακες.

Περιμένουμε με πραγματικό ενδιαφέρον την παρουσία τους (;;;) στην προσεχή Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, που ήδη έχει προκηρυχθεί. Να τα πούμε όλα και με όλους , μέσα στα θεσμικά όργανα της Ομοσπονδίας, με λόγια αντρίκια και με κουβέντες σταράτες, όπως συνηθίζουμε να μιλάμε στην Άρση Βαρών. Εμείς θα είμαστε εκεί και θα έχουμε να πούμε πολλά”.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις