Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Επικός Κύργιος! “Θα μείνω μακριά από τον Τσιτσιπά! Είμαι κακή επιρροή”

Επικός Κύργιος! “Θα μείνω μακριά από τον Τσιτσιπά! Είμαι κακή επιρροή”
ΦΩΤΟ twitter

Ο Νικ Κύργιος βρέθηκε δίπλα στον Στέφανο Τστιτσιπά για το διπλό του Citi Open, αλλά μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι θα μείνει μακριά από τον Έλληνα τενίστα γιατί “είμαι κακή επιρροή”.

Θεωρείται ένας από τους πιο… εκκεντρικούς χαρακτήρες του παγκόσμιου τένις και έχει προκαλέσει ου ολίγες φορές με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός κορτ, την ώρα που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι αδικεί τον εαυτό του και το τεράστιο ταλέντο του.

Ο λόγος για τον Ελληνοαυστραλό Νικ Κύργιο, ο οποίος φαίνεται να έχει πάντως το… γνώθι σαυτόν και μετά το τέλος αγώνα του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, έκανε επικές δηλώσεις, υποστηρίζοντας ότι θα μείνει μακριά από τον Έλληνα τενίστα για να μην γίνει σαν τον ίδιο.

Οι δηλώσεις Κύργιου για Τσιτσιπά

«Μόλις ξεκίνησε και μακάρι να μην κάνει τα λάθη που έκανα εγώ. Αν κρατήσει το κεφάλι χαμηλά, μπορεί να κάνει πολύ ιδιαίτερα πράγματα. Μυρίζει και πολύ ωραία. Κάθε φορά πριν σερβίρουμε τον μύριζα και δεν ήταν καθόλου άσχημα…

Θα μείνω όσο το δυνατόν πιο μακριά, εκτός αν παίζουμε διπλό, γιατί είμαι κακή επιρροή».

Η απάντηση του Τσιτσιπά: «Μην το λες αυτό. Αισθάνθηκα το ακριβώς αντίθετο. Εμπνεύστηκα σήμερα, ειλικρινά. Δεν θα πω ψέματα. Το σερβίς του είναι φονικό. Μακάρι να μπορούσα να σερβίρω έτσι. Είναι απίστευτο να το βλέπεις αυτό σε έναν άνθρωπο. Πολύ διασκεδαστικό. Μπόρεσα να σε γνωρίσω λίγο καλύτερα. Η άποψή μου για σένα παραμένει καλή. Απόλαυσα την παρέα και τις στιγμές που μοιραστήκαμε».

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις