Site icon NewsIT

Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Δεύτερη ήττα στα προκριματικά του World League!

28.12.2019 | 16:39
Εθνική ομάδα πόλο γυναικών: Δεύτερη ήττα στα προκριματικά του World League!

Η Εθνική ομάδα γυναικών στο πόλο δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία, από την οποία έχασε με 16-12 εκτός έδρας κι έτσι γνώρισε τη δεύτερη ήττας της στα προκριματικά του World League.

Την δεύτερη ήττα της σε ισάριθμα ματς, για τα προκριματικά του World League, γνώρισε η Εθνική πόλο γυναικών, καθώς μετά την εντός έδρας ήττα από την Ουγγαρία ήρθε αυτή εκτός έδρας από την Ισπανία με 16-12.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ από την αρχή του αγώνα με την Ισπανία να προηγείται με 11-9 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου αλλά στο τρίτο η διαφορά αυξήθηκε. Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ταράγκο με 5 γκολ, ενώ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεχώρισε η Αβραμίδου με 3 τέρματα.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 6-5, 3-1, 2-2

Ισπανία (Μίγκελ Όκα): Έστερ, Μπαχ, Έσπαρ Α. 1, Ορτίθ 3, Ταράγκο 5, Γκονζάλεζ 2, Έσπαρ Κ., Πένια 1, Φόρκα 1, Αθνάρ, Γκαρσία 1, Λέιτον 2, Σάντσεζ

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 1, Αβραμίδου 3, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπενέκου, Κώτσια, Νίνου Ειρ. 2, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 1, Σταματοπούλου

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version