Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εθνική πόλο γυναικών: Ήττα με… κάτω τα χέρια από Ρωσία!

Εθνική πόλο γυναικών: Ήττα με… κάτω τα χέρια από Ρωσία!

Τραγική απόδοση από την Εθνική πόλο γυναικών. Η “Γαλανόλευκη” ηττήθηκε με 13-4 από την Ρωσία και θα αντιμετωπίσει την χαμένη του αγώνα Ιταλία – Ολλανδία για την 7η θέση στο τουρνουά πόλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ν. Κορέας.

Ούτε στον αγώνα κατάταξης απέναντι στη Ρωσία κατάφερε η εθνική πόλο των γυναικών να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού.

Το συγκρότημα του Γιώργου Μορφέση γνώρισε ακόμη μία βαριά ήττα με 13-4, απογοητεύοντας και πάλι με την εικόνα του.

Για ακόμα μια αναμέτρηση, η Εθνική Ελλάδας είχε εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ στην άμυνα δεν μπόρεσε να φανεί αποτελεσματική κόντρα στις Ρωσίδες.

Η ελληνική ομάδα θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την Παρασκευή (26/7) στις 8 π.μ., παίζοντας για τις θέσεις 7-8 με την Ολλανδία (οι πρωταθλήτριες Ευρώπης ηττήθηκαν 10-5 από την Ιταλία).

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 1-2, 2-4, 1-5

ΕΛΛΑΔΑ (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου 2, Ξενάκη, Κοτσιώνη.

ΡΩΣΙΑ (Γκαϊντούκοφ): Γκολόβινα, Μπέρσνεβα 3, Προκοφίεβα 1, Καρίμοβα 3, Τολκούνοβα, Γκορμπούνοβα 1, Σερζάντοβα, Σιμάνοβιτς , Τιμοφέεβα ,Σομπόλεβα 2, Ιβάνοβα 1, Ρίζκοβα 1, Καρνάουχ.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις