Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Έχασε στις λεπτομέρειες ο Ολυμπιακός! Μπορεί στην Τουρκία

Έχασε στις λεπτομέρειες ο Ολυμπιακός! Μπορεί στην Τουρκία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του Challenge Cup στο “Μελίνα Μερκούρη”. Η ομάδα του Πειραιά ήττηθηκε με 2-3 σετ στην έδρα της από την Μπούρσα, ωστόσο έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να σηκώσει την κούπα στην Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός άφησε ανολοκλήρωτη την ανατροπή στον πρώτο τελικό του Challenge Cup με την Μπούρσα, καθώς αν και επέστρεψε από το 0-2 ηττήθηκε στο “Μελίνα Μερκούρη” με 2-3 σετ.

Η Μπούρσα προηγήθηκε με 2-0 σετ, αλλά οι “ερυθρόλευκες”, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους (σ.σ. γέμισαν το κλειστό “Μελίνα Μερκούρη”), έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ.

Οι Τουρκάλες είχαν το προβάδισμα σ’ όλη τη διάρκεια του πέμπτου σετ. Προηγήθηκαν ακόμα και με 4 πόντους (9-13), αλλά οι “ερυθρόλευκες” επέστρεψαν και με σερί 3-0, πλησιάσαν στον πόντο (12-13). Η Γιλντιρίμ έκανε το μπλοκ στην Χίπε, κάνοντας το 12-14, με τη Γερμανίδα να γράφει το 13-14 στον επόμενο πόντο.

Η παίκτρια του Ολυμπιακού πήγε και στο σερβίς, δυσκολεύοντας πολύ την υποδοχή της Σαριόγλου, η οποία έστειλε την μπάλα στο φιλέ. Η Καραγκάτς έσωσε τον άσο, βγάζοντας, παράλληλα, πάσα στην Γιλντιρίμ, η οποία πήρε το μπλοκ άουτ, έκανε το 13-15 και χάρισε τη νίκη στην Μπούρσα.

Τα κορίτσια του Κοβάτσεβιτς έδειξαν ότι έχουν όλα τα φόντα να κατακτήσουν τον τίτλο στην Τουρκία. Στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης, οι “ερυθρόλευκες” χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να σηκώσουν το Κύπελλο. Εάν νικήσουν με 3-2, θα παίξουν τον τίτλο στο “χρυσό σετ”.

Τα σετ: 17-25, 23-25, 25-7, 25-18, 13-15.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις