Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Ισπανία “έσβησε” με ευκολία το… όνειρο της εθνικής πόλο! video

Η Ισπανία “έσβησε” με ευκολία το… όνειρο της εθνικής πόλο! video
@LENaquatics

Δεν τα κατάφερε η Εθνική πόλο των ανδρών. Η Ισπανία ήταν ανώτερη από τη Γαλανόλευκη, νίκησε εύκολα με 10-6 και πήρε την πρόκριση στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλία. Σερβία – Κροατία το άλλο ζευγάρι. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα, στη μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Την ήττα με 10-6 γνώρισε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών από την Ισπανία στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κι έτσι δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση της στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές, ενώ ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, αλλά και ο βοηθός του, Δημήτρης Κραβαρίτης, φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για τα αδικοχαμένα θύματα.

Η Ισπανία ήταν καλύτερη από τη Γαλανόλευκη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και άρχισε να ξεφεύγει, εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που της δόθηκαν στον παίκτη παραπάνω. Το ματς χάθηκε στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν οι “φούριας ρόχας” έκαναν ένα 4-0, ανεβάζοντας τη διαφορά στα πέντε γκολ (8-3).

Στους “4” της διοργάνωσης, οι Ίβηρες θα αντιμετωπίσουν την Ιταλία που συνέτριψε 11-1 την Ρωσία. Στον άλλον ημιτελικό η Κροατία θα αναμετρηθεί με την Σερβία.

Πλέον, η Ελλάδα θα παίξει την Πέμπτη (26/7) με τη Ρωσία για τις θέσεις 5-8. Να αναφέρουμε ακόμα πως η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (25.07.2018/19.30) την αντίστοιχη της Ισπανίας στην ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

https://twitter.com/LENaquatics/status/1021867672273936388

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-0, 2-3

Ισπανία (Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Μουναρίθ 1, Γρανάδος Ορτέγκα 2, Ντελ Τόρο 1, Μινγκέλ Αλφερέθ, Λαρούμπε, Καμπάνας Πεγάδο, Φερνάντεθ Μιράντα 1, Ταχούλ 2, Περόνε, Μάγιαρακ 2, Μπούστος 1, Λόριο

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις