Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ισοπεδωτική επιστροφή από McGregor! “Γονάτισε” τον Cerrone σε 40 δευτερόλεπτα – video

Ισοπεδωτική επιστροφή από McGregor! “Γονάτισε” τον Cerrone σε 40 δευτερόλεπτα – video
reuters

Έδωσε στους θαυμαστές του αυτό που ήθελαν να δουν! Ο Conor McGregor επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στη… δράση, νικώντας μέσα σε 40 δευτερόλεπτα –με ΚΟ- τον Donald Cerrone, στο main event του UFC 246.

Τον… τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες! Ο Conor McGregor μπήκε και πάλι στο οκτάγωνο και διέλυσε μέσα σε 40 δευτερόλεπτα –με ΚΟ- τον Donald Cerrone!

Ο «Notorious» κατάφερε να… ζαλίσει πολύ γρήγορα τον «Cowboy», αρχικά με μια γονατιά και στη συνέχεια με χτυπήματα με τον ώμο του, ανοίγοντας τη μύτη του αντιπάλου του. Με απανωτά ψηλά λακτίσματα, ο Ιρλανδός κατάφερε να ρίξει τον Cerrone και να πάρει το main event του UFC 246.

Ο Ιρλανδός έδειξε μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο του, πηγαίνοντας αμέσως μετά να τον… παρηγορήσει, δίνοντας του μια αγκαλιά. Κίνηση την οποία φαίνεται πως εκτίμησε η γιαγιά του Cerrone, αφού πήγε η ίδια να αγκαλιάσει τον Ιρλανδό και να του δώσει συγχαρητήρια.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του πρώην διπλού παγκόσμιου πρωταθλητή μετά από εκείνη απέναντι στον Eddie Alvarez το 2016. Ο θριαμβευτής… γονάτισε από τη συγκίνηση!

Να θυμίσουμε ότι ο McGregor είχε ηττηθεί στον τελευταίο του αγώνα -το 2016- από τον Khabib Nurmagomedov. Πλέον, όλοι οι φίλοι των μαχητικών αθλημάτων περιμένουν ένα τεράστιο rematch μεταξύ των δύο αθλητών.

https://www.instagram.com/p/B7fV_-mhZ_5/

View this post on Instagram

Victorious Notorious #UFC246

A post shared by ESPN MMA (@espnmma) on

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις