Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

“Καμπάνα” σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό για επεισόδια οπαδών μακρυά απ’το γήπεδο!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΟΠΕ τιμώρησε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον Παναθηναϊκό, για επεισόδια που έγιναν μακρυά από το γήπεδο που έπαιζαν οι “πράσινοι”.

Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής της έδρας τους τιμωρήθηκαν από το πειθαρχικό όργανο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ο λόγος της τιμωρίας των δυο “αιώνιων”, τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί τους σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, την ώρα που η ομάδα ανδρών του “τριφυλλιού” αγωνιζόταν με τον Εθνικό, για την πρόκριση της στον ημιτελικό Κυπέλλου βόλεϊ.

Άγριο ξύλο στην Καλλιθέα μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού [vid]

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός αναμένεται να καταθέσουν έφεση επί της ποινής, μιας και τα επεισόδια δεν έγιναν καν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Μάλιστα, η ομάδα του Ολυμπιακού δεν συμμετείχε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

“Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τρίτης, 05/06/2018 αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 531 προς το σωματείο ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της τέλεσης αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της αγωνιστικής περιόδου που θα ακολουθήσει.

2. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 532 προς το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ επιβάλλει την πειθαρχική ποινή της τέλεσης αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της αγωνιστικής περιόδου που θα ακολουθήσει.

3. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ.αριθμ. 538 προς το σωματείο ΑΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 200€.

4. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 539 προς το σωματείο ΑΕΚ επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης.

5. Σχετικώς με την κλήση σε απολογία υπ. αριθμ. 540 προς το σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ υπεβλήθη αίτημα αναβολής το οποίο έγινε αποδεκτό. Η Αθλητική Δικαστής ανέβαλε αορίστως την εκδίκαση της υπόθεσης και οι εγκαλούμενοι θα κληθούν εκ νέου”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις