Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κατερίνα Στεφανίδη: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το χάλκινο στο Παγκόσμιο

Κατερίνα Στεφανίδη: Συγχαρητήρια Μητσοτάκη για το χάλκινο στο Παγκόσμιο

Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε για άλλη μια φορά στο βάθρο των νικητών. Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στη Ντόχα, η Ελληνίδα επικοντίστρια κατέτησε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 4,85.

Η επιτυχία της πανηγυρίστηκε απ’ όλους, ανάμεσα σε αυτούς και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του, έδωσε συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη, ευχαριστώντας την για όσα προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό.

«Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Κατερίνα, μας κάνεις υπερήφανους σε κάθε σου αγώνα. Σε ευχαριστούμε θερμά!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μετάλλιο που κατέκτησε η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν το πρώτο της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Στίβου που διεξάγεται στη Ντόχα.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό, ωστόσο οι Μόρις και Σιντόροβα βρέθηκαν σε εκπληκτικό βράδυ, ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με άνεση τα 4,50 και τα 4,70, ενώ πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,80 και τα 4,85, την ώρα που οι άλλες διεκδικήτριες του χρυσού μεταλλίου, Μόρις και Σιντόροβα, είχαν περάσει και τα 4,85 με την πρώτη προσπάθεια, ενώ η τέταρτη Μπράντσοου πέρασε τα 4,85, αλλά με περισσότερες προσπάθειες από την Κατερίνα κι απέτυχε στη μοναδική προσπάθεια που είχε στα 4,90, μένοντας εκτός βάθρου.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις