Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κρίνονται πολλά για το «σερβίς» στο Wimbledon!

Κρίνονται πολλά για το «σερβίς» στο Wimbledon!

Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική για τη διεξαγωγή ή όχι του Wimbledon, τη στιγμή που άλλα μεγάλα τουρνουά έχουν ανακοινώσει ακύρωση ή αναβολή λόγω του κορονοϊού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, την προσεχή εβδομάδα θα συνεδριάσει το Συμβούλιο του Wimbledon με θέμα τη διεξαγωγή ή τη μετάθεση του βρετανικού major τουρνουά τένις.

Οι αρμόδιοι είναι σε διαρκή επαφή με την ATP, τη WTA και την Παγκόσμια Ομοσπονδία, καθώς και τα άλλα Grand Slam προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη της διοργάνωσης που επηρεάζεται από τον κίνδυνο της περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι από τις χώρες που πλήττεται από την εξάπλωση του κορονοϊού και μάλιστα αναμένεται ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων τις επόμενες ημέρες και όπως ενημερώνονται οι Βρετανοί πολίτες ο κίνδυνος θα είναι υψηλός για τουλάχιστον δώδεκα εβδομάδες ακόμη!

Το Wimbledon είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου και υπάρχει η επιθυμία να μην διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών (κάτι που μοιάζει απίστευτα δύσκολο λόγω του κορονοϊού). Δύσκολη φαίνεται η μετάθεσή του τουρνουά, λόγω της επιφάνειας γρασιδιού του court.

Πάντως, η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων επιτρέπει την μεταφορά του βρετανικού major προς το τέλος του Ιουλίου. Θυμίζουμε τον Σεπτέμβριο έχουν στριμωχτεί το US Open και μια εβδομάδα μετά το τέλος του, το Roland Garros.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις