Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ξεσπάθωσε” η Ασημάκη για την 8η θέση της Ελλάδας! “Η χειρότερη Εθνική των τελευταίων χρόνων”

“Ξεσπάθωσε” η Ασημάκη για την 8η θέση της Ελλάδας! “Η χειρότερη Εθνική των τελευταίων χρόνων”
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών, ηττήθηκε και από την Ολλανδία με 11-9 και κατέληξε στην 8η θέση του κόσμου, γεγονός που ανάγκασε την αρχηγό Αλεξάνδρα Ασημάκη, να χρησιμοποιήσει “σκληρή γλώσσα” για την ομάδα.

Με μία ακόμη ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας, η Εθνική Ελλάδας στο πόλο γυναικών και έτσι έμεινε στην 8η θέση του κόσμου.

Η ελληνική ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και κόντρα στις Ολλανδές, όντας διαρκώς πίσω στο σκορ και χωρίς να δείχνει ικανή για κάτι καλύτερο από την ήττα.

Ελλάδα (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Χυδηριώτη 1, Κώτσια 3, Νίνου, Πλευρίτου 1, Ξενάκη 2, Κοτσιώνη.

Ολλανδία (Χάβενγκα): Κέντερς, Μέγκενς 3, Χένε Ντ.2 , Φάν Ντερ Σλουτ 2 , Γουλβς , Στόμπχορστ, Ρόχε , Σέβενιχ, Κόινινγκ 3, Κούλχαας, Φαν Ντερ Κράατς 1 , Φούρβελτ, Μπάους.

Η νέα ήττα της Εθνική Ελλάδας οδήγησε σε ξέσπασμα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την αρχηγό της γυναικείας ομάδας πόλο της χώρας μας, Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία και έκανε λόγο για τη χειρότερη εθνική των τελευταία ετών.

«Είναι η χειρότερη εικόνα που έχω δει να παρουσιάζει η Εθνική ομάδα στα όσα χρόνια αγωνίζομαι εγώ. Καλό θα είναι να το συνειδητοποιήσουμε αυτό γιατί όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και ένα γενικό απολογισμό γιατί για να έχει η ομάδα μια τόσο κακή παρουσία σταθερά όλο αυτό το διάστημα γιατί δεν είναι μόνο η κακή παρουσία μας σε αυτό το παγκόσμιο αλλά είναι και τα παιχνίδια με την Αμερική στη προετοιμασία που αν και φιλικού χαρακτήρα δείχνουν μια εικόνα και είναι και η παρουσία μας στις προηγούμενες διοργανώσεις , στο Europa Cup κλπ. Δεν είναι μια καλή χρονιά για μας και πρέπει να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα γιατί η επόμενη χρονιά είναι πολύ δύσκολη , κρίνεται η πρόκριση για το Τόκιο η οποία παρόλο που οι ομάδες έχουν γίνει δέκα δεν είναι ευκολότερη”, ανέφερε η αρχηγός.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις