Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

“Λύγισε” στην Πορτογαλία η ΑΕΚ! Πάει για την… υπέρβαση στο ΟΑΚΑ

“Λύγισε” στην Πορτογαλία η ΑΕΚ! Πάει για την… υπέρβαση στο ΟΑΚΑ
handball.aek.gr

Η ΑΕΚ έχασε 22-27 από τη Μαδέιρα στην Πορτογαλία στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων Challenge Cup χάντμπολ ανδρών και έχει… δύσκολο έργο ενόψει της ρεβάνς στην αίθουσα “Γ. Κασσιμάτης” του ΟΑΚΑ, που θα γίνει το Μ. Σάββατο.

Την ήττα με 27-22 γνώρισε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ από την Μαδέιρα στα πλαίσια του 1ου Ημιτελικού του Challenge Cup χάντμπολ ανδρών.

Η “Ένωση” είχε παρά την πολύ εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ένα κενό διάστημα στα μέσα του δευτέρου μέρους, έδωσε σημαντική διαφορά στους Πορτογάλους, την οποία οι “κιτρινόμαυροι” “ψαλίδισαν” στα τελευταία λεπτά.

Η ΑΕΚ θα έχει δύσκολο έργο ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει το Μ. Σάββατο στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτή η μείωση του σκορ κρατά ζωντανές της ελπίδες της ΑΕΚ για ανατροπή του σκορ (5 γκολ) και παρουσίας της για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους τελικούς του Challenge Cup.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0, όμως κατάφεραν να μειώσουν σε 4-3. Ο Γιάκομπσεν ισοφάρισε 6-6 με πέναλτι και ο Βραζάλιτσα έδωσε την Ένωση για πρώτη φορά το προβάδισμα (6-7). Eνα σερί 3-0 των Πορτογάλων έφερε το 9-7 και το 10-8 του ημιχρόνου.

Η Μαδέιρα προηγήθηκε με 14-10 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και η ΑΕΚ δύο σερί τέρματα. Με νέο σερί τους όμως, οι Πορτογάλοι έφτασαν στο 17-12. Η Μαδέιρα έφτασε στο 22-16 και στο 23-17 και αργότερα, όμως ο Γιάκομπσεν κατάφερε να μειώσει στο τέλος τη διαφορά.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις