Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Μαντής: Ο ΝΟ Χίου είπε “αντίο” στον άτυχο πολίστα! Ανθοδέσμες και ιαχή “Άνταμ” – video

Μαντής

Κλίμα συγκίνησης. Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου είπε το “τελευταίο αντίο” στον τερματοφύλακα του, Αδαμάντιο Μαντή, στο Ιωνικό Κολυμβητήριο, στην αναμέτρηση με τον Εθνικό για την Α1 Πόλο Ανδρών.

Παίκτες, προπονητές, διοίκηση, μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Δήμαρχος Χίου, Αντιπεριφερειάρχης Χίου, φίλαθλοι μικροί και μεγάλοι, όλοι ήταν εκεί για να αποχαιρετήσουν το διαμάντι του Ελληνικού Πόλο, Αδαμάντιο Μαντή, στον εντός έδρας αγώνα του Ναυτικού Ομίλου Χίου με τον Εθνικό για την Α1 Πόλο Ανδρών.

Η εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο τερματοφύλακα του ΝΟ Χίου Αδαμάντιο Μαντή, στο Ιωνικό κολυμβητήριο του νησιού της μαστίχας, που έγινε το Σάββατο (9/11) το απόγευμα πριν από την έναρξη του αγώνα ΝΟ Χίου Astra Air Lines – Εθνικός Πειραιά 7-8, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, έφερε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι.

Ο 21χρονος πολίστας, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε τροχαίο, τιμήθηκε από συμπαίκτες και αντιπάλους, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας του ομάδας. Κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων αναγνώστηκε το όνομά του κανονικά, ενώ oι παίκτες των δύο ομάδων μίλησαν γι αυτόν και άφησαν λουλούδια στο σημείο που είχε τοποθετηθεί ένα μεγάλο πανό από τους ανθρώπους του ΝΟ Χίου με τη φωτογραφία του αθλητή.

Το κλίμα ήταν βαρύ και συναισθηματικά φορτισμένο, οι παίκτες φώναξαν “Άνταμ” πριν την έναρξη του ματς, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. Από πλευράς ΚΟΕ, τιμητικό λόγο ανέγνωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ενώ ανθοδέσμες κατέθεσαν ο Δήμαρχος, αλλά και ο Αντιπεριεάρχης Χίου. Στο φύλλο αγώνα δεν υπήρξε Νο 1 για τον ΝΟ Χίου και τερματοφύλακας ήταν ο Ι. Καρακούρος με το Νο 13.

Πληροφορίες: koe.org.gr

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις