Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μάρεϊ: Αποκάλυψε το ρίσκο που παίρνει! “Ίσως χρειαστώ ξανά επέμβαση”

Μάρεϊ: Αποκάλυψε το ρίσκο που παίρνει! “Ίσως χρειαστώ ξανά επέμβαση”

Όσο αγωνίζεται, τόσο περισσότερο επιβαρύνει το πόδι του! Ο Άντι Μάρεϊ μίλησε για το ρίσκο που παίρνει, παραμένοντας στην ενεργό δράση και συμμετέχοντας σε αγώνες στο.. υψηλότερο επίπεδο.

Είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο ότι θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση, λόγω προβλήματος στο ισχίο. Ο Άντι Μάρεϊ όμως συνεχίζει να αγωνίζεται, μετά από χειρουργείο ανάπλασης στον γοφό του, χωρίς όμως να βρίσκεται στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο.

Απ’ ότι φαίνεται, ο Βρετανός πήρε ένα σημαντικό ρίσκο με το να παραμείνει στα κορτ, αφού θα χρειαστεί να περάσει ξανά την πόρτα του χειρουργείου, πιο νωρίς από το προβλεπόμενο, προκειμένου να κάνει ολική μεταμόσχευση στον αριστερό γοφό του.

“Ήξερα από την αρχή το ρίσκο του να παίξω ξανά επαγγελματικό τένις. Η ανάπλαση που έχω κάνει στον γοφό μπορεί ιδανικά να κρατήσει 20 χρόνια. Μετά θα χρειαστώ ολική μεταμόσχευση. Δεν γίνεται ανάπλαση δεύτερη φορά.

Αλλά παίζοντας επαγγελματικό τένις, ίσως γίνει το συγκεκριμένο χειρουργείο πολύ νωρίτερα. Και όσο υψηλότερο το επίπεδο που παίζεις, τόσο μεγαλύτερο το ρίσκο. Οι γιατροί είναι επιφυλακτικοί και μου έχουν πει όλα τα ενδεχόμενα. Παίζω εν γνώση μου με όλα αυτά” δήλωσε ο Άντι Μάρεϊ.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις