Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Mayweather: Μπήκε στο κλειστό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων στο «αντίο» του

Mayweather: Μπήκε στο κλειστό κλαμπ των δισεκατομμυριούχων στο «αντίο» του

Ενα κλειστό κλαμπ προσεγγίζει Ffloyd Mayweather μετά τη νίκη του επί του Conor McGregor. O ζάμπλουτος Αμερικανός ανήκει στους πολύ ακριβοπληρωμένους αθλητές του πλανήτη και αγγίζει πια το γκρουπ των δισεκατομμυριούχων.

Ο Mayweather ή αλλιώς Money μέχρι πριν από τον αγώνα με τον Ιρλανδό εμφανιζόταν να έχει συνολικά κέρδη από τον αθλητισμό περίπου 700.000.000 δολάρια.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας θεωρείται βέβαιο ότι θα «πιάσει» το ένα δισεκατομμύριο σε κέρδη, όπως έχουν κάνει ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Μίκαελ Σουμάχερ και ο Τάιγκερ Γουντς, καθώς παρόλο που αυτός ήταν ο τελευταίος του αγώνας έχει πολλά έσοδα από χορηγίες και αυτά αναμένεται να εκτοξευθούν τώρα.

Σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις ο …χαμένος του αγώνα, McGregor αναμένεται να εισπράξει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο θρυλικός Mayweather, θα γίνει πλουσιότερος κατά 200 εκατομμύρια δολάρια!

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Αμερικανός υπερπρωταθλητής, δήλωσε: «Η στρατηγική μου ήταν να κερδίσω χρόνο ώστε να τον αντιμετωπίσω. Ηθελα να τον αφήσω να κτυπά πρώτος και να τον τελειώσω στους τελευταίους γύρους, αφού αυτό ξέρω να το κάνω καλά. Θεωρώ ότι οι θεατές είδαν αυτό που περίμεναν. Ξέρω οτι οι αγώνες του ΜΜΑ διαρκούν 25 λεπτά. Και μετά τα 25 λεπτά ο McGregor άρχισε να κουράζεται. Θέλω να πω ότι με εξέπληξε θετικά. Ηταν ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας μου. Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος που μετά από 21 χρόνια στα ρινγκ, το όνομα μου, βρίσκεται μαζί με αυτά των Ρόκι Μαρτσιάνο, Λάρι Χολμς, Μάρβιν Χάγκλερ και Μάικ Τάϊσον».

Από την πλευρά του, οMcGrego, σχολίασε: «Δεν ήταν γρήγορος, ούτε καλύτερος. Σίγουρα όμως, είναι πολύ έμπειρος. Και αυτό το στοιχείο έκανε την διαφορά. Πήρε σωστές αποφάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα. Εκτιμώ ότι βρέθηκα κοντά στην νίκη και νομίζω ότι ο αγώνας έληξε πολύ νωρίς. Απλά ήμουν κουρασμένος, δεν ήμουν τραυματίας».

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις