Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Μεϊγούδερ – ΜακΓκρέγκορ: «Ας τον άφηνε να με βγάλει νοκ άουτ!» [vids]

Μεϊγούδερ – ΜακΓκρέγκορ: «Ας τον άφηνε να με βγάλει νοκ άουτ!» [vids]

Ο κορυφαίος αμυντικός πυγμάχος, αφού που κατέρριψε το 49-0 του Ρόκι Μαρτσιάνο… περίμενε στη γωνία τον Ιρλανδό. Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δεν είναι καθαρόαιμος πυγμάχος, ασχολείται με το ΜΜΑ και έχει καταπιαστεί με διάφορες πολεμικές τέχνες. Ηθελε κότσια να σταθεί απέναντι στον τεράστιο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, σε αγώνα πυγμαχίας.

Ο κορυφαίος αμυντικός πυγμάχος, αφού που κατέρριψε το 49-0 του Ρόκι Μαρτσιάνο… περίμενε στη γωνία τον Ιρλανδό.

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ δεν είναι καθαρόαιμος πυγμάχος, ασχολείται με το ΜΜΑ και έχει καταπιαστεί με διάφορες πολεμικές τέχνες. Ηθελε κότσια να σταθεί απέναντι στον τεράστιο Φλόιντ Μεϊγουέδερ, σε αγώνα πυγμαχίας.

Ο «παλιός» 40χρονος Αμερικανός ξέρει άμυνα και τον άφησε να κουραστεί μέχρι να αρχίσει την αντεπίθεσή του. Ο Ιρλανδός αδυνατούσε να «απαντήσει» στα χτυπήματα του Μεϊγουέδερ.

Ο ΜακΓκρέγκορ μετά τον αγώνα δήλωσε ότι ο διαιτητής έπρεπε να επιτρέψει ο διαιτητής να τον… ξαπλώσει κάτω ο Μεϊγούεδερ, διότι αυτή τη σκηνή θέλει να δει ο κόσμος.

«Θεωρώ πως ο διαιτητής σταμάτησε λίγο νωρίς το παιχνίδι. Θα προτιμούσα ακόμη και να πέσω κάτω, έπρεπε να μας αφήσει. Εγώ ήμουν κουρασμένος, εκείνος είχε περισσότερες δυνάμεις με το συγκροτημένο παιχνίδι του. Αυτό σου προσφέρουν 50 αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας. Με έχουν στραγγαλίσει σε ζωντανή σύνδεση στο παρελθόν (σ.σ. αναφερόμενος σε μία από τις τρεις ήττες του στο οκτάγωνο) και επέστρεψα. Γι’ αυτό λέω πως θα ήθελε να συνεχιστεί ως το τέλος ο αγώνας. Ας τον άφηνε ακόμη και να με έβγαζε νοκ άουτ. Δεν έχω πρόβλημα, είναι μία ακόμη μέρα για μένα», δήλωσε ο Ιρλανδός.

Σε κάθε περίπτωση οι δυο τους έπειτα από trash talk μηνών, όπως… απαιτείται σε τέτοιου τύπου μάχες, έφυγαν αγκαλιασμένοι από το ρινκ. Αλλωστε, αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας του κορυφαίου Μεϊγουέδερ και μόνο που ήθελε για αντίπαλό του τον ΜακΓκρέγκορ σε αυτή τη στιγμή τιμά τον Ιρλανδό.

Τα έσοδα του αγώνα, πριν από την έναρξή του ήταν βέβαιο ότι θα ξεπεράσουν τα 400.000.000 ευρώ και αναλόγως με την κίνηση στο pay-per-view μπορούσαν να φτάσουν τα 580 εκατομμύρια. Αυτό θα γίνει γνωστό άμεσα.

Πρόκειται για ένα μεγάλο σόου που τα εκατομμύρια… ρέουν άφθονα.

 


 

Και αφού βρίζονταν επί μήνες (μέρος του παιχνιδιού), μετά ήταν κύριοι.

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις