Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μπολτ: Ξενύχτι ως το πρωί και παιχνίδια με σέξι κορίτσια! [vid]

Μπολτ: Ξενύχτι ως το πρωί και παιχνίδια με σέξι κορίτσια! [vid]

Ο Μπολτ θέλει να ζήσει. Να ξυπνάει το πρωί και μην σκέπτεται ότι έχει να πάει για προπόνηση. Είναι 35 ετών και δεν θέλει να ζει πια σαν στρατιώτης. Το ομολόγησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό των 100μ. και το έκανε άμεσα πράξη, καθώς ξενύχτησε με κορίτσια σε κλαμπ του Λονδίνου.

Ο Γιουσέιν Μπολτ, μετά την πρώτη ήττα του σε μεγάλη διογράνωση, το χάλκινο μετάλλιο χθες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, πίσω από τους Αμερικανούς Τζάστιν Γκάτλιν και Κρίστιαν Κόλμαν, επιβεβαίωσε την απόφαση να αποσυρθεί.
«Είμαι απογοητευμένος, περίμενα να κερδίσω, αλλά έκανα ένα ακόμα άσχημο ξεκίνημα, στη συνέχεια προσπάθησα, αλλά δεν πήγα όπως ήθελα. Αν έχω αλλάξει ιδέα μετά από αυτή την ήττα; Όχι, αποφάσισα, την αποχώρησή μου και λέω ευχαριστώ σε όλους».

Ετσι απάντησε ο Γιουσέιν Μπολτ, σε συνέντευξη στο Eurosport, αμέσως μετά την τελευταία κούρσα 100μ στην καριέρα του, κρατώντας μία βρετανική σημαία στο χέρι και ενώ οι φίλαθλοι τον αποθέωναν.

«Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να τελειώσει με νίκη αλλά σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Η εμπειρία ήταν υπέροχη όπως πάντα», είπε ο Τζαμαικανός σπρίντερ για το κοινό στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, νέο σπίτι της Γουέστ Χαμ.

«Ήξερα μέσα μου ότι αν δεν αρχίσω καλά δεν θα είχα την ευκαιρία να επιτεθώ στους άλλους. Αλλά συνειδητοποίησα γρήγορα ότι δεν είχε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Ο Γκάτλιν; Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος και ένας μαχητής. Δίνει πάντα το καλύτερο, το ξέρω καλά, και τα κατάφερε και απόψε».

Πριν από την οριστική αποχώρηση, ο Μπολτ θα τρέξει με την ομάδα της Τζαμάικα 4×100. Ο τελικός έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12, Αυγούστου.

Ο Τζαμαϊκανός αφού τελείωσε με όλα τα διαδικαστικά και τις συνεντεύξεις αποφάσισε να γιορτάσει τη νέα του ζωή! Βρέθηκε στο κλαμπ Box μέχρι τις 5 το πρωί. Εως τότε διασκέδασε, χόρεψε και αντάλλαξε φιλιά με κορίτσια.

Το κλαμπ Box έχουν επισκεφθεί πολλοί επώνυμοι στο παρελθόν και ένα τραπέζι ξεπερνά τις 3.000 ευρώ τα Σαββατοκύριακα.


 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις