Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο… 13χρονος Τσιτσιπάς μιλάει για τον Φέντερερ και την κορυφή! video

Ο… 13χρονος Τσιτσιπάς μιλάει για τον Φέντερερ και την κορυφή! video

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει το αθλητικό του ίνδαλμα, Ρότζερ Φέντερερ και να τραβήξει πάνω του την προσοχή όλων των ΜΜΕ. Ο Έλληνας τενίστας είχε θέσει υψηλούς στόχους από πολύ μικρή ηλικία.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει το ίνδαλμα του και να ρίξει “βόμβα” στο Australian Open. Ο Έλληνας τενίστας έγινε είδηση σε όλα τα αθλητικά και μη ΜΜΕ, ενώ στο διαδίκτυο… ξεφυτρώνουν πολλά video που τον εμφανίζουν -σε μικρή ηλικία- να μιλά για τον Ρότζερ Φέντερερ και τα όνειρα του.

Τσιτσιπάς: Όταν ο 10χρονος Στέφανος μιλούσε για το είδωλο του, Ρότζερ Φέντερερ – video

Έτσι, μετά από αυτό που τον εμφάνισε -σε ηλικία 10 ετών- να τονίζει πως το είδωλο του στο τένις είναι ο Ρότζερ Φέντερερ, εμφανίστηκε ένα ακόμα. Σε ηλικία 13ων ετών, ο Τσιτσιπάς έκανε μια ανάλογη δήλωση για τον Ελβετό κορυφαίο τενίστα.

Αφού όμως μίλησε για τα…όπλα του στον αγώνα, που είναι το backhand και το volley, ο Τσιτσιπάς κλήθηκε να απαντήσει πώς προβλέπει την εξέλιξή του στο άθλημα στα επόμενα 10 χρόνια. “Δεν ξέρω πού θα έχω φτάσει, αλλά σίγουρα θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φτάσω στην κορυφή…” ανέφερε ο Έλληνας άσος.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις