Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο προπονητής του Απόλλωνα έπιασε τον Σταυρό στην ιστορική προκυμαία της Σμύρνης! video

Σμύρνη

Στιγμές γεμάτες συγκίνηση στην επιστροφή του Απόλλωνα στην… πρώτη του πατρίδα! O προπονητής του τμήματος πόλο, Γιάννης Κατρουζανάκης, έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στην ιστορική Προκυμαία της Σμύρνης!

Μοναδικές στιγμές στον Καθαγιασμό των Υδάτων μπροστά στην ιστορική προκυμαία της Σμύρνης για την ομάδα πόλο του Απόλλωνα.

Το τμήμα πόλο ταξίδεψε στη “γενέτειρα” της ομάδας και τη Δευτέρα (06.01.2020) βρέθηκε στην ιστορική προκυμαία της Σμύρνης, εκεί όπου τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σμύρνης Βαρθολομαίο ο καθαγιασμός των υδάτων, στον εορτασμό των Θεοφανείων.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Κατρουζανάκης και οι παίκτες Στάθης Παπαγεωργίου, Χρήστος Πανάρετος και Άγγελος Σοφός βούτηξαν για τον Σταυρό στα παγωμένα νερά, με τον Έλληνα τεχνικό να είναι αυτός που τον έπιασε.

“Στιγμές μοναδικές, στιγμές ιστορικές στην επιστροφή του τμήματος Υδατοσφαίρισης του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης μετά από 98 χρόνια στη γενέτειρά του Σμύρνη. Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Κατρουζανάκης, κατά τον Καθαγιασμό των Υδάτων στον εορτασμό των Θεοφανίων στην ιστορική Προκυμαία της Σμύρνης, που τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σμύρνης Βαρθολομαίο, βούτηξε στα παγωμένα νερά και ήταν εκείνος που ανέσυρε τον Τίμιο Σταυρό! Μαζί του βούτηξαν και οι αθλητές του Απόλλωνα, Στάθης Παπαγεωργίου, Χρήστος Πανάρετος και Άγγελος Σοφός, όπως και άλλοι γενναίοι Έλληνες πιστοί που αψήφησαν το πολύ κρύο, αλλά ο κόουτς αποδείχτηκε πιο γρήγορος! Στιγμές γεμάτες συγκίνηση στην επιστροφή του Απόλλωνα στην πρώτη του πατρίδα”, αναφέρει η σχετική ενημέρωση του συλλόγου.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις