Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό τους πρόγραμμα

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό τους πρόγραμμα
@Tokyo2020

Aντίστροφη μέτρηση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020 με την ανακοίνωση του αγωνιστικού προγράμματος! Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 24 Ιουλίου, ενώ η… δράση θα ξεκινήσει δύο ημέρες νωρίτερα, με το σόφτμπολ και το ποδόσφαιρο γυναικών.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020 θα γίνουν μεταξύ 24 Ιουλίου και 9 Αυγούστου, αλλά η αθλητική δράση ξεκινά δύο ημέρες πριν από την Τελετή Έναρξης με τους προκριματικούς αγώνες ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς και τους αγώνες των ομίλων σε ένα από τα συναρπαστικά νέα αθλήματα που προστέθηκαν στο πρόγραμμα , το σόφτμπολ.

Η κωπηλασία και η τοξοβολία ξεκινούν την ημέρα της τελετής έναρξης (24 Ιουλίου), ενώ οι αγώνες για τα χρυσά μετάλλια θα αρχίσουν την 1η ημέρα με το αεροβόλο γυναικών στα 10 μ. της σκοποβολής. ερόσακο των γυναικών.

Θα υπάρχουν συνολικά 11 χρυσά μετάλλια εκείνη την ημέρα, με τα υπόλοιπα να είναι σε τοξοβολία, ποδηλασία, ξιφασκία, τζούντο, ταεκβόντο και άρση βαρών. Αρκετά νέα αθλήματα θα εμφανιστούν νωρίς στο πρόγραμμα. Το μπάσκετ 3×3 ξεκινάει τη δεύτερη μέρα των Αγώνων, όπως και οι αγώνες skateboard στο δρόμο, ενώ το BMX freestyle ακολουθεί την 1η και 2η Αυγούστου. Το skateboard του πάρκου θα εμφανιστεί στις 5 και 6 Αυγούστου και η αναρρίχηση θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 7 Αυγούστου.

Η Ολυμπιακή δράση κορυφώνεται την 1η Αυγούστου, στο «Super Σάββατο», όταν θα απονεμηθούν 21 μετάλλια. Από το τζούντο στο τρίαθλο και στη σκοποβολή, υπάρχει κάτι για όλους. Ακολουθεί η «Χρυσή Κυριακή», με 26 αγώνες μεταλλίων συμπεριλαμβανομένου του μαραθωνίου των γυναικών, του τελικού 100 μέτρων των ανδρών στο στίβο, της γυμναστικής για τα δύο φύλα και του τελικού τένις των ανδρών. Ο στίβος θα ξεκινήσει στις 31 Ιουλίου στο νέο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το καράτε, ένα ακόμη άθλημα που κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, θα γίνει από τις 6 έως τις 8 Αυγούστου. Το Σάββατο 8 Αυγούστου θα είναι μια ακόμα σημαντική ημέρα, όταν θα γίνουν 30 τελικοί, ο μεγαλύτερος αριθμός που έχει συμβεί σε μια μέρα κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Συμπεριλαμβάνονται οι τελικοί στη ρυθμική γυμναστική, το γκολφ των γυναικών, το μπάσκετ ανδρών, το ποδόσφαιρο ανδρών, το μπέιζμπολ, το βόλεϊ ανδρών και η συγχρονισμένη κολύμβηση στο ομαδικό. Η αυλαία πέφτει την Κυριακή 9 Αυγούστου. Ο μαραθώνιος των ανδρών θα πραγματοποιηθεί το πρωί και το τελευταίο γεγονός του Τόκιο 2020 πριν από την Τελετή Λήξης θα είναι ο τελικός του πόλο ανδρών.

Δείτε ΕΔΩ όλο το πρόγραμμα.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις