Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπούρσα: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια!

Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Μ. Τετάρτη (04/04,18.30) στου Ρέντη την Μπούρσα, στον πρώτο τελικό του Challenge Cup και θα έχει τη στήριξη των φίλων των “ερυθρόλευκων”.

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός – Μπούρσα κυκλοφόρησαν το πρωί της Πέμπτης (29/3) και μέσα σε λίγες ώρες έκαναν… φτερά, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει sold out για τον πρώτο τελικό που θα γίνει στου Ρέντη.

Η σχετική ανακοίνωση

“Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει οτι τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup (04/04, 18:30) με αντίπαλο την BURSA BBSK στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν.

Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας”.

View this post on Instagram

Ο OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει οτι τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό του CEV Challenge Cup (04/04, 18:30) με αντίπαλο την BURSA BBSK στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», εξαντλήθηκαν. Οι φίλαθλοι που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. #osfp #osfpgr #olympiacos #olympiacossfp #soldout #tickets #final #cevchallengecupw @cevolleyball #supporters #gate7 #volley #volleyball #VolleyballWomen #letsdothis #sayitloudweareredandweareproud

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις