Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – “PAO Alive”: Βολεϊμπολίστας του “τριφυλλιού” προσφέρει μέρος του συμβολαίου του!

Παναθηναϊκός – “PAO Alive”: Βολεϊμπολίστας του “τριφυλλιού” προσφέρει μέρος του συμβολαίου του!
Intime

Πέρα από τους οπαδούς της ομάδας, ακόμα και οι παίκτες του Παναθηναϊκού δείχνουν το… δρόμο προς τα “βαριά πορτοφόλια” για το “PAO Alive”. Ιδανικό παράδειγμα, ο βολεϊμπολίστας των “πρασίνων”, Παναγιώτης Πελεκούδας.

Συμβολική, αλλά παράλληλα πολύ σημαντική κίνηση! Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, αθλητής της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε στην εφημερίδα “Πράσινη” την απόφαση του να προσφέρει 1 δόση του συμβολαίου του στο PAO Alive, βοηθώντας έτσι έμπρακτα τη σωτηρία του “τριφυλλιού” αλλά και την ανέγερση γηπέδου στον Βοτανικό.

Παναθηναϊκός: Το PAO Alive κινητοποιεί τους οπαδούς του «τριφυλλιού»!

«Η απόφαση να παραχωρήσω το 1/10 του συμβολαίου μου ήταν αυτονόητη για εμένα. Το εγχείρημα αυτό είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τον Σύλλογο αλλά για ολόκληρη την κοινωνία», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος κεντρικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Στόχος είναι όχι μόνο η σωτηρία του συλλόγου αλλά η δημιουργία ενός γηπέδου στον Βοτανικό κάτι που θα δώσει στα παιδιά έναυσμα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Είναι μια μεγάλη κίνηση η ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων σε μια περιοχή της Αθήνας που δεν έχει», τόνισε ο έμπειρος μπλοκέρ.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις