Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πανευτυχής ο Πετρούνιας! «Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!»

Πανευτυχής ο Πετρούνιας! «Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!»

Σχεδόν «κλείδωσε» την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος

Μπορεί να μην έγινε ο τελικός στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης στο Μπακού, λόγω του κορονοϊού αλλά η νίκη στο αγώνισμα των κρίκων πήγε στον πρώτο του προκριματικού του αγωνίσματος, Λευτέρη Πετρούνια, γεγονός που φέρνει τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Ρίο μια ανάσα από τους Αγώνες του Τόκιο.

Μετά από παρέμβαση και σχετικό αίτημα της Ε.Γ.Ο., η Διεθνής Ομοσπονδία Γυμναστικής (FIG) δέχθηκε να κατακυρώσει ως τελικά τα αποτελέσματα των προκριματικών της διοργάνωσης του Μπακού. Έτσι, ο Πετρούνιας πιστώνεται τους πόντους της νίκης και εξασφαλίζει ήδη τη 2η θέση της… ειδικής παγκόσμιας κατάταξης που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποδειχθεί αρκετή για να του χαρίσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πετρούνιας αφήνει έτσι μια πολύ δύσκολη περίοδο πίσω του, έχοντας σχεδόν «κλειδώσει» την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει το χρυσό και στο Τόκιο.

«Ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο !! Ναι !!

Μετα την επικύρωση των αποτελεσμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού η πρόκριση ειναι γεγονός που μπορεί να χαθεί μόνο με ένα απίθανο σενάριο πια !

Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!» αναφέρει ο Πετρούνιας σε ποστάρισμα του στα social media.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις