Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Πετρούνιας: Ξανά στον τελικό! “So guys ..I’m back”

Πετρούνιας: Ξανά στον τελικό! “So guys ..I’m back”
Intime

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την επέμβαση στον ώμο που έκανε πριν 11 μήνες. Στην επανεμφάνισή του στους κρίκους, στον προκριματικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Στουτγάρδης, ο Λευτέρης Πετρούνιας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι φτιαγμένος για να ξεπερνά κάθε δυσκολία!

Με υπερπροσπάθεια και παρά την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε το πρόγραμμά του όπως έπρεπε και πήρε την πρόκριση στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου (12/10) στους κρίκους.

Μετά την πρόκριση του στον τελικό στη Στουτγκάρδη, που οριστικοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (07.10.2019) ο Πετρούνιας βρίσκεται πλέον σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτηση της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Ο 28χρονος «άρχοντας των κρίκων» παρέμεινε μέχρι το τέλος του προκριματικού στην 4η θέση με 14,700 βαθμούς, πίσω από τον Τούρκο Ιμπραΐμ Τσολάκ (14,858 β.), τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ζανέτι (14,700 β.) και τον Γάλλο Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ (14,700 β.), με τους δύο τελευταίους να υπερισχύουν στην ισοβαθμία έχοντας καλύτερο επιμέρους βαθμό για εκτέλεση του προγράμματός τους.

Την οκτάδα των φιναλίστ συμπλήρωσαν κατά σειρά ο Ιταλός Μάρκο Λοντάντιο (14,666 β.), ο Ρώσος Ντενίς Αμπλιάζιν (14,600 β.), ο Γερμανός Νικ Κλέσινγκ (14,566 β.) και ο Αρμένιος Αρτούρ Τοβμασιάν (14,566 β.).

Ο “άρχοντας των κρίκων” απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι φτιαγμένος για να ξεπερνά κάθε δυσκολία και πως έχει σαν στόχο την κορυφή.

“11 μήνες.. Πολλά προβλήματα στην πορεία…Όλα αυτά έγιναν παρελθόν με την πρόκριση μου στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος..Από σήμερα επέστρεψα στον αθλητή που ήμουν πριν και καλύτερο …Κι αυτό θα φανεί το Σάββατο ..Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την ομάδα που έχω γύρω μου και ειδικότερα τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό.. So guys ..I’m back …” πόσταρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις