Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ήθελε να κάνει “ντου” στον Τσιτσιπά! “Καλύτερα να βγάλεις το σκασμό” [vid]

Τσιτσιπάς
ΦΩΤΟ youtube

Μεγάλη στιγμή έντασης ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντανίλ Μετβέντεφ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στο Μαϊάμι και τη χειραψία τους. Έξαλλος ο Ρώσος τενίστας – Μπήκε ανάμεσα τους ο διαιτητής.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του τουρνουά του Μαϊάμι, από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, όμως μετά την καθιερωμένη χειραψία των δυο αθλητών στο φιλέ υπήρξε ένα έντονο επεισόδιο.

Ο Μετβέντεφ εμφανίστηκε εκνευρισμένος και υποστήριξε πως ο Τσιτσιπάς τον αποκάλεσε “Σκατορώσο” λίγο μετά τη χειραψία τους στο φιλέ που επιβάλλεται από το πρωτόκολλο.

“Καλύτερα να βγάλεις τον σκασμό!”, είπε έξαλλος ο Ρώσος στον Τσιτσιπά και συνέχισε, με τον διαιτητή να κατεβαίνει από τη θέση του και να μπαίνει ανάμεσα τους: “Θέλεις να με κοιτάξεις και να μιλήσεις; Υπάρχουν κανόνες. Πηγαίνεις επειγόντως στην τουαλέτα για πέντε λεπτά, μετά σε let (σ.σ. όταν η μπάλα χτυπά στο πάνω μέρος του φιλέ και καταλήγει πόντος) δεν ζητάς συγγνώμη και νομίζεις ότι είσαι καλό παιδί; Κοίταξέ με! Κοίταξέ με! Δεν με κοιτάς”.

Ο Τσιτσιπάς δεν απάντησε και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, την ώρα που ο Μεντβέντεφ συνέχισε να διαμαρτύρεται και να μιλά στον διαιτητή του αγώνα: “Αυτός το άρχισε. Είπε σκατορώσε, νομίζεις ότι αυτό είναι φυσιολογικό; Του απάντησα γιατί δεν ξέρει να τσακώνεται. Είναι ένα μικρό παιδί που δεν ξέρει να τσακώνεται. Αν δεν έλεγε τίποτα δεν θα είχα πρόβλημα μαζί του. Αλλά όταν λέει κάτι και θέλει να τσακωθούμε, πρέπει να το κάνει. Και μετά δεν με κοιτάει”.

https://www.youtube.com/watch?v=LwmwmSM4RTo

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις