Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πολύ… μπροστά! Ο Γιουσέιν Μπολτ μας δείχνει το “σωστό” social distancing

Πολύ… μπροστά! Ο Γιουσέιν Μπολτ μας δείχνει το “σωστό” social distancing

Ο Γιουσέιν Μπολτ χρησιμοποίησε μια.. ιστορική του φωτογραφία, θέλοντας μας διασκεδάσει με το social distancing που κρατάμε τις… ημέρες του κορονοϊού.

Το social distancing τείνει να γίνει τρόπος ζωής στις ημέρες του κορονοϊού προκειμένου να αποτραπεί η διασπορά του. Μάλιστα, αρκετές είναι οι πολυεθνικές εταιρίες που θέλησαν να κάνουν μικρές αλλαγές στα logo τους, προκειμένου να προωθήσουν τη συγκεκριμένη «συμπεριφορά» των ανθρώπων (σ.σ. να κρατάνε δηλαδή αποστάσεις μεταξύ τους).

Χρησιμοποιώντας μια ιστορική φωτογραφία από τις κούρσες του, ο θρύλος των σπριν, Γιουσέιν Μπολτ, θέλησε να μοιράσει λίγο… γέλιο και να μας δείξει το πως ο ίδιος κρατούσε αποστάσεις… από τους αντιπάλους του!

Ο Μπολτ πόσταρε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από τη… γραμμή του τερματισμού στον τελικό των 100 μ. των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 στο Πεκίνο. Ο Τζαμαϊκανός είχε πάρει το χρυσό με το συγκλονιστικό 9.69 (νέο παγκόσμιο ρεκόρ), αφήνοντας αρκετά πίσω του τον ανταγωνισμό (χτυπούσε μάλιστα και το στήθος του πριν τερματίσει).

Με αυτό τον τρόπο, ο Μπολτ θέλησε να στείλει τις ευχές του για το Πάσχα, αλλά και  να δείξει το… σωστό τρόπο που κρατάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας και που μπορεί να μας βοηθήσει να «νικήσουμε» τον κορονοϊό.

Όταν ήταν στα.. ντουζένια του, κανείς δεν μπορούσε να κατηγορήσει τον Γιουσέιν Μπολτ για παραβίαση του social distancing.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις