Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Roland Garros: “Μπαμ” από την 17χρονη Ανισίμοβα! Απέκλεισε την Χάλεπ

Roland Garros: “Μπαμ” από την 17χρονη Ανισίμοβα! Απέκλεισε την Χάλεπ

Η Αμάντα Ανισίμοβα έκανε την έκπληξη στα προημιτελικά του Roland Garros Η 17χρονη Αμερικανίδα τενίστρια νίκησε άνετα με 2-0 την Χάλεπ και προκρίθηκε στον τελικό, εκθρονίζοντας την περσινή θριαμβεύτρια του τουρνουά.

Μια 17χρονη Αμερικανίδα φέρνει τα πάνω-κάτω στο Roland Garros. Η Αμάντα Ανισίμοβα βρέθηκε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό του ιστορικού γκραν σλαμ κι αφού απέκλεισε διαδοχικά τη Γαλλίδα Αρμονί Ταν, την Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα (νο 11), την Ρουμάνα Ίρινα Μπέργκου και την Ισπανίδα Αλιόνα Μπολσόβα Ζαντοΐνοβ, έφτασε στα προημιτελικά απέναντι στην Σιμόνα Χάλεπ, πρώην νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, τώρα νο 3 και περσινή μεγάλη θριαμβεύτρια του τουρνουά, αλλά και από τα φαβορί φέτος, ιδιαίτερα από την στιγμή που αποκλείστηκαν η -κορυφαία του κόσμου- Ναόμι Οσάκα και το νο 2 Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Ανισίμοβα από την αρχή μπήκε εντυπωσιακά, ήταν σαρωτική και «καθήλωσε» τη 27χρονη Ρουμάνα αντίπαλό της. Μάλιστα, πήρε το πρώτο σετ μέσα σε 28 λεπτά με 6-2 και στο δεύτερο προηγήθηκε 3-0 και 4-1. Τότε ήταν που η Χάλεπ έβγαλε αντίδραση και με ένα σερί ισοφάρισε σε 4-4. Ωστόσο η Ανισίμοβα έδειξε ψυχραιμία, έσπασε το σερβίς της Χάλεπ και πήρε σετ με 6-4 και τη νίκη με 2-0 σετ μέσα σε 68 λεπτά!

https://twitter.com/rolandgarros/status/1136593763718053889

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις