Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Roland Garros: Μπάρντι, η νέα… Βασίλισσα! Δάκρυα από Βοντρούσοβα

Roland Garros: Μπάρντι, η νέα… Βασίλισσα! Δάκρυα από Βοντρούσοβα

Η Άσλεϊ Μπάρντι επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, νίκησε… δια περιπάτου την Μαρκέτ Βοντρούσοβα στον τελικό του Roland Garros (2-0 σετ) και και κατέκτησε το πρώτο της Grand Slam! Δάκρυα μετά τη λήξη του αγώνα από την 20χρονη Τσέχα.

Η Άσλεϊ Μπάρντι από την Αυστραλία επικράτησε πανεύκολα με 2-0 σετ της Τσέχας Μαρκέτα Βοντρούσοβα στον τελικό του Roland Garros και κατέκτησε τον πρώτο Grand Slam τίτλο στην καριέρα της!

Η Μπάρντι χρειάστηκε μόλις 70 λεπτά για να κερδίσει την 23χρονη Τσέχα με 6-1, 6-3 και να κατακτήσει το “θρόνο” στο Roland Garros! Έτσι, η 23χρονη τενίστρια έγινε η πρώτη αθλήτρια από την Αυστραλία που κατακτά το συγκεκριμένο τουρνουά, μετά την Μάργκαρετ Κορτ (1973).

https://twitter.com/rolandgarros/status/1137385242145230848

Η 23χρονη τενίστρια από την Αυστραλία -δεν είχε παίξει μέχρι πριν λίγες μέρες σε ημιτελικό Grand Slam- κατέκτησε τον 4ο τίτλο της καριέρας της. Ο πιο πρόσφατος ήταν το τελευταίο Miami Open. Μετά και από αυτή τη νίκη, η Μπάρντι θα σκαρφαλώσει στο Νο. 2 του κόσμου, από το Νο. 8 που βρισκόταν μέχρι σήμερα.

Όσον αφορά την Βοντρούσοβα, εμφανίστηκε δακρυσμένη μετά το φινάλε του τελικού, αλλά θα πραγματοποιήσει την πρώτη της είσοδο στο Top 20, φεύγοντας από Νο. 38 και ανεβαίνοντας στο Νο. 16 (career high της).

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις