Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Roland Garros: Ο Τιμ απέκλεισε τον Τζόκοβιτς μετά από “μαραθώνιο” ημιτελικό!

Roland Garros: Ο Τιμ απέκλεισε τον Τζόκοβιτς μετά από “μαραθώνιο” ημιτελικό!
Reuters

Μετά από ένα αγώνα που κράτησε… δύο ημέρες, αφού η βροχή σταμάτησε αρκετές φορές τη δράση στο “Philippe Cartier”, ο Ντόμινικ Τιμ (Ν. 4 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1) με 3-2 σετ και πέρασε στον τελικό του Roland Garros, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει -και φέτος- τον Ράφα Ναδάλ.

Θα θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτό το ματς. Μετά από έναν ημιτελικό που κράτησε… 4:13′ και δύο ημέρες (!) λόγω των διακοπών που προκάλεσε η βροχή στο Παρίσι, ο Ντόμινικ Τιμ νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2 σετ και πέρασε στον τελικό του Roland Garros.

https://twitter.com/rolandgarros/status/1137361416212688897

Το ματς είχε διακοπεί την Παρασκευή, λόγω βροχόπτωσης, με το σκορ στο 1-1 και τον Τιμ να προηγείται με 3-1 στο τρίτο σετ. Η αναμέτρηση συνεχίστηκε σήμερα, αλλά… είχε μια ακόμα -περίπου- δίωρη διακοπή στα μέσα του πέμπτου σετ.

Τελικά, ο Αυστρικακός τενίστας (νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε το νο 1 στον κόσμο, επικρατώντας του Σέρβου με 6-2, 3-6, 7-5, 5-7, 7-5 και διέκοψε το απίστευτο σερί 26 σερί νικών σε Grand Slam του Τζόκοβιτς, που κρατούσε από το περσινό Wimbledon.

Ο Τιμ προκρίθηκε έτσι για 2η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Roland Garros, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει και πάλι τον μεγάλο πρωταγωνιστή της διοργάνωσης, Ράφα Ναδάλ.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις