Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Roland Garros: Παρθενική νίκη για Σάκκαρη στο Παρίσι! [vid]

Σάκκαρη

Την πρώτη της νίκη στα κορτ του Roland Garros πέτυχε η Κατερίνα Σάκκαρη. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στον 2ο γύρο του χωμάτινου Grand Slam, επικρατώντας της Μάντι Μιλένα με 2-0 σετ.

Με το… δεξί μπήκε η Μαρία Σάκκαρη στο Roland Garros, φτάνοντας στην πρώτη της νίκη στο Grand Slam του Παρισιού. Ο 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο 39 της παγκόσμιας κατάταξης) νίκησε δύσκολα στην πρεμιέρα του φημισμένου τουρνουά που διεξάγεται στο Παρίσι την 32χρονη Μάντι Μινέλα από το Λουξεμβούργο (Νο 307 στον κόσμο) με 7-6, 6-2 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης.

 

Να σημειωθεί, ότι οι δύο αθλήτριες αναμετρήθηκαν πρόσφατα στο Τατόϊ και στο πλαίσιο του Fed Cup, με την Σάκκαρη να επικρατεί άνετα στο μπαράζ ανόδου με 6-0, 6-1.

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο του Roland Garros την Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο. Να σημειωθεί πως πέρυσι, στον 1ο γύρο του grand Slam του Παρισιού, η Ελληνίδα τενίστρια είχε αποκλειστεί από την προσεχή της αντίπαλο, η οποία απέκλεισε -μετά από 43 λεπτά αγώνα την Άννα Κόνιου (6-0, 6-1).

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις