Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Roland Garros: “Σπαρακτικός” Παγδατής! Ξέσπασε σε κλάματα ο Κύπριος τενίστας [vid, pics]

Roland Garros: “Σπαρακτικός” Παγδατής! Ξέσπασε σε κλάματα ο Κύπριος τενίστας [vid, pics]
ΦΩΤΟ twitter

Απίστευτες σκηνές με τον Μάρκο Παγδατή στο κορτ του Roland Garros, καθώς ο Κύπριος τενίστας αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυαμτίας από τη διοργάνωση και ενώ βρισκόταν ένα “βήμα” από τη νίκη κόντρα στον Σαντιάγο Χιράλντο. Στον “αέρα” και το διπλό με τον Τσιτσιπά.

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από τον αγώνα του Μάρκου Παγδατή στο Roland Garros, αλλά για το χειρότερο λόγο, αφού ο Κύπριος τενίστας τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα ενάντια στον Σαντιάγο Χιράλντο και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο κορτ.

Ο Παγδατής ήταν καλύτερος του Κολομβιανού αντιπάλου του και είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-3, ενώ προηγείτο και στο δεύτερο με 4-2, όταν ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι. Παρότι δοκίμασε μάλιστα να ολοκληρώσει τον αγώνα, δεν τα κατάφερε και ξέσπασε σε λυγμούς, διαλύοντας εκνευρισμένος και τη ρακέτα του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Παγδατής θα αγωνιζόταν και στο διπλό του Roland Garros, στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά, κάτι που πλέον μοιάζει απίθανο να συμβεί, αφού ο τραυματισμός του έδειξε σημαντικός.

Το ξέσπασμα του Παγδατή

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις