Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάκκαρη: Απέτρεψε στο τέλος το σοκ! – videos

Σάκκαρη: Απέτρεψε στο τέλος το σοκ! – videos
ΦΩΤΟ twitter

Η Μαρία Σάκκαρη “έπαιξε με τη φωτιά” κόντρα στο Νο 265 του κόσμου, Μάγιο Χίμπι, αλλά κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη με 2-1 σετ και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Σαν Χοσέ.

Με πολλά αβίαστα λάθη στο ματς και… νεύρα για τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου της, η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό στο Σαν Χοσέ, αλλά τελικά ανέτρεψε την κατάσταση και επικράτησε με 2-1 (4-6, 6-4, 6-2) σετ της Μάγιο Χίμπι.

Η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο αθλήτριες ήταν ξεκάθαρη καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως ξεκινώντας το παιχνίδι με 27 αβίαστα λάθη, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια χρειάστηκε υπέρβαση για να προκριθεί κόντρα στο Νο265 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σάκκαρη έχασε με 6-4 το πρώτο σετ και βρέθηκε να χάνει και στο δεύτερο, όμως “απάντησε” με συνεχόμενα δικά της μπρέικ για να ισοφαρίσει με το ίδιο σκορ σε 1-1 στα σετ.

Απελευθερωμένη όμως στη συνέχεια, το Νο30 του κόσμου και Νο7 του ταμπλό στο Σαν Χοσέ, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και πήρε το τρίτο σετ με 6-2 και τη νίκη με 2-1. Προκρίθηκε έτσι και στον τρίτο γύρο του τουρνουά, όπου και θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Σβιτολίνα.

https://twitter.com/WTA/status/1156665106937155584

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις