Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σκάει “βόμβα” στην F1; “Φλερτ” της Ferrari με Χάμιλτον!

Σκάει “βόμβα” στην F1; “Φλερτ” της Ferrari με Χάμιλτον!
Reuters

Λίγες ώρες αφού χρίστηκε και επίσημα πρωταθλητής στη Formula 1 με τη Mercedes, ο Λιούις Χάμιλτον εμπλέκεται σε ένα “σενάριο” που μπορεί να φέρει τα… πάνω – κάτω στο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes εκπνέει το 2020 και “Corriere dello Sport” ρίχνει μια… μετεγγραφική “βόμβα” στη Formula 1

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Βρετανός εξάκις παγκόσμιος πρωταθλητής έχει συναντηθεί ήδη δύο φορές με τον πρόεδρο της Ferrari, Τζον Έλκαν, με τους δύο άνδρες να συζητούν το ενδεχόμενο ένταξης του Χάμιλτον στην “σκουντερία”.

Ο 34χρονος πιλότος δεν αρνήθηκε τις συναντήσεις και είπε σχετικά: “Δεν βλέπω τίποτα λάθος να σκεφτόμαστε το μέλλον. Πρέπει να περιμένουμε, αγαπώ που είμαι εδώ (σ.σ. στη Mercedes) και δεν θα είναι μια γρήγορη απόφαση. Νομίζω ότι είναι έξυπνο και σοφό για μένα να καθίσω και να σκεφτώ τι θέλω στο τελευταίο στάδιο της καριέρας μου. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω. Δεν μπορώ πραγματικά να πω τι θα συμβεί”.

Ο δε Τότο Γουλφ, διευθυντής της Mercedes, δήλωσε τα εξής για το μέλλον του κορυφαίου πιλότου: “Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι ελεύθερος και αναγνωρίζω ότι όλοι πρέπει να ερευνούν τις επιλογές σταδιοδρομίας τους, παίρνοντας τη σωστή απόφαση για τον εαυτό τους. Οπότε δεν έχω πρόβλημα. Ένας πιλότος θα προσπαθεί πάντα να είναι στο ταχύτερο δυνατό αυτοκίνητο είναι δυνατό και το ταχύτερο δυνατό αυτοκίνητο θα θέλει να έχει τον καλύτερο οδηγό”.

Την πιθανότητα μετεγγραφής σχολίασε και ο τιμ μάνατζερ της Ferrari, Ματία Μπινότο: “Είναι ένας φανταστικός οδηγός και το ότι γνωρίζουμε πως είναι ελεύθερος από το 2020 μπορεί μόνο να μας κάνει ευτυχείς”.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις