Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

“Σκληρός” Ολυμπιακός στο Champions League! “Έπνιξε” τη Σπαντάου και πέρασε στα ημιτελικά

“Σκληρός” Ολυμπιακός στο Champions League! “Έπνιξε” τη Σπαντάου και πέρασε στα ημιτελικά
ΦΩΤΟ eurokinissi

Βγάζοντας “σκληράδα” στην άμυνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσε και την κακή αγωνιστική του εικόνα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Final8 του Champions League στο πόλο ανδρών, επικρατώντας με 6-5 της γερμανικής Σπαντάου.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη “φωτιά” κόντρα στη Σπαντάου, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει την πρόκριση για τα ημετελικά του Final8 του Champions League στο πόλο ανδρών, ξεπερνώντας έστω και δύσκολα το “εμπόδιο” της Σπαντάου στα προημιτελικά.

Στον πρώτο προημιτελικό του Final8, που φιλοξενείται στη Γένοβα, οι “ερυθρόλεκοι” με “όπλο” την άμυνά τους και παρά την κακή εμφάνιση στην επίθεση, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 6-5 επί της γερμανικής ομάδας και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πλέον την ευκαιρία να βελτιωθούν στον αυριανό (8/6, 20:00) ημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μπαρτσελονέτα ή Εγκερ και να περάσουν στο μεγάλο τελικό για να διεκδικήσουν τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-1, 5-4, 6-5

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Σπαντάου (Κοβάτσεβιτς): Μπάκσα, Σονταντιέ, Γκιλέν, Τσουκ, Νεγκρεάν, Γένγκλινγκ 1, Στρέλεκς, Ντέντοβιτς 2, Σταμ 1, Κούπερ 1, Ρέστοβιτς, Πέτερφι

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις