Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

«Σοκ»! Γνωστός πυγμάχος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύντροφο του

«Σοκ»! Γνωστός πυγμάχος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύντροφο του
Intime.gr

Απίστευτη είδηση από την Τουρκία. Ο γνωστός πυγμάχος Σελίμ Αχμέτ Κεμάλογλου συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας της 25χρονης συντρόφου του, κατά τη διάρκεια του lockdown για τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα στην Τουρκία, ο γνωστός πυγμάχος, Σελίμ Αχμέτ Κεμάλογλου, βρίσκεται στα… χέρια των Αρχών, με την κατηγορία της δολοφονίας της 25χρονης συντρόφου του, Ζεϊνέπ Ζενπινάρ.

Ο Κεμάλογλου φέρετε να χρησιμοποίησε κουζινομάχαιρο και να μαχαίρωσε την άτυχη σύντροφο του στο στήθος μέχρι θανάτου, κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού που είχε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια της καραντίνας. O πυγμάχος κάλεσε στη συνέχεια ένα ασθενοφόρο στο σπίτι του, αλλά οι τραυματιοφορείς δεν μπορούσαν κάνουν κάτι για να την κρατήσουν στη ζωή.

Η ιατροδικαστική έρευνα που έγινε στο πτώμα της Ζενπινάρ έδειξε πως ο θάνατός της προήλθε από μαχαιριά στο στήθος. Να αναφέρουμε ότι ο πυγμάχος βρλέθηκε στα Επείγοντα, έχοντας τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το ζευγάρι φέρεται να είχε χωρίσει έναν μήνα πριν. Ο 26χρονος συνελήφθη την Κυριακή (24.05.2020) στο Μουγλού, μια πόλη στα νοτιοδυτικά της Τουρκίας.

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις