Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σοκ στην Τουρκία! Έκαναν εκταφή της σορού του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου

Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου Βαλέριος Λεωνίδης

Την εκταφή της σορού του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου ζήτησε δικαστής, προκειμένου να παρθεί δείγμα DNA για να γίνει τεστ πατρότητας. Η Γιαπωνέζα, Σεκάι Μορί, ισχυρίζεται ότι ο “Ηρακλής τσέπης” είναι ο πατέρας της.

Ύστερα από ισχυρισμούς της Γιαπωνέζας Σεκάι Μόρι και παρά τις αντιδράσεις των κορών του Σουλεϊμάνολγου από την Τουρκάλα σύντροφο του, το δικαστήριο αποφάσισε να πραγματοποιηθεί η εκταφή της σορού του “Ηρακλή της τσέπης”, προκειμένου να παρθεί δείγμα DNA για να γίνει τεστ πατρότητας. Η εκταφή πραγματοποιήθηκε στην Κωσταντινούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρωταθλητής της άρσης βαρών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών τον Νοέμβριο του 2017. Ο Σουλεϊμάνογλου υπέφερε από κίρρωση ήπατος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε τουρκικά ΜΜΕ, ο “Ηρακλής της τσέπης” είχε γράψει στη διαθήκη του πως η Σεκάι Μόρι έχει δικαίωμα στην κληρονομιά του.

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο Σουλεϊμάνογλου είχε συναντήσει την Γιαπωνέζα δημοσιογράφο, Κιόκο Μόρι, στους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ το 1988. Εκείνη είχε μείνει μαζί του στην Τουρκία και γέννησε μία κόρη στην Άγκυρα, τρία χρόνια αργότερα. Μετά χώρισαν, με τη Μόρι να φέρεται να μην μπόρεσε να τον ξανασυναντήσει με την κόρη τους, Σεκάι.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις