Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκινημένη η Σάκκαρη! “Είναι ένα όνειρο για μένα” – video

Συγκινημένη η Σάκκαρη! “Είναι ένα όνειρο για μένα” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε μία ακόμη μεγάλη νίκη στην καριέρα της επί της Κβίτοβα και μετά το ματς ήταν εμφανώς συγκινημένη, κάνοντας λόγο για “όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”.

Με τη νίκη με 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-3) επί της Πέτρα Κβίτοβα στο Σινσινάτι, η Σάκκαρη κέρδισε για 6η φορά μία παίκτρια από το top10 της παγκόσμιας κατάταξης και συνεχίζει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο του τένις.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αποθέωσε την αντίπαλό της (Νο6 του κόσμου) μετά το τέλος του αγώνα και συγκίνησε τονίζοντας ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια παρακολουθούσε τέτοιες αθλήτριες στην τηλεόραση.

«Είναι μια απίστευτη παίκτρια. Δεν υπάρχει αμφιβολία… Παίζει εξαιρετικά γρήγορα και σε βάζει σε θέση όπου αισθάνεσαι άβολα. Αγωνίστηκα σκληρά, πάρα πολύ σκληρά, αυτό είναι το πνεύμα μου, αισθάνομαι πραγματικά καλή και πολύ σίγουρη όταν παίζω με αυτές τις αθλήτριες. Πριν από λίγα χρόνια τις παρακολουθούσα στην τηλεόραση στο σπίτι. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα είμαι εδώ, παίζοντας εναντίον τους και κερδίζοντας εναντίον τους. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα», δήλωσε η Σάκκαρη.

 

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις