Site icon NewsIT

“Τρελαίνει” κόσμο η Σάκκαρη! Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά

03.08.2019 | 10:39
“Τρελαίνει” κόσμο η Σάκκαρη! Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση στα ημιτελικά

Η Μαρία Σάκκαρη έχανε με 1-6 και 2-5, ωστόσο έφερε... τούμπα το παιχνίδι με μυθικό τρόπο κι επικράτησε με 1-6, 7-6 (3), 6-3 της Σβιτολίνα, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά του Σαν Χοσέ.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε μία μυθική… ανατροπή στο παιχνίδι με την Ελίνα Σβιτολίνα. Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, μιας κι έχανε με 1-6 και 2-5, ωστόσο κατάφερε με απίστευτο τρόπο να γυρίσει… τον αγώνα και να επικρατήσει με 1-6, 7-6 (3), 6-3, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το ξεκίνημα ήταν εφιαλτικό για τη Σάκκαρη, η οποία έχασε με κάτω τα χέρια το πρώτο σετ με 1-6 και βρέθηκε με 2-5 πίσω στο δεύτερο σετ. Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε τότε την κίνηση “ματ” και α ζήτησε τη βοήθεια του προπονητή της, ο οποίος κατέβηκε στο κορτ.

Ξαφνικά όλα άλλαξαν, με τη Σάκκαρη να εμφανίζει ένα άλλο πρόσωπο και να σαρώνει τη Σβιτολίνα. Κατάφερε να σώσει τέσσερα match point στέλνοντας το σετ στο tie break.  Οι δύο παίκτριες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 3-3, όταν η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πήρε τέσσερις συνεχόμενους για να κατακτήσει το σετ και να κάνει το 1-1.

Στο τρίτο σετ, η Σβιτολίνα μπορεί να έκανε με το “καλημέρα” break, ωστόσο η ψυχολογία της Σάκκαρη ήταν στα ύψη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να κάνει “πάρτι” στη συνέχεια και να παίρνει τη νίκη με 6-3.

Στον ημιτελικό, η Σάκκαρη θα παίξει με την Κινέζα Σάισάι Ζενγκ, η οποία νίκησε την Αμάντα Ανισίμοβα.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version