Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρομερός Τσιτσιπάς! Νίκησε Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Τρομερός Τσιτσιπάς! Νίκησε Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά

Ο ασταμάτητος Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε στα τρία σετ τον Σάσα Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Mutua Madrid Open! Σπουδαία νίκη απέναντι σ’ έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο και κάτοχο του τίτλου στη Μαδρίτη για τον Έλληνα τενίστα που ετοιμάζεται για τον Ράφα Ναδάλ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέχεια στη ξέφρενη πορεία του στη Μαδρίτη. Ο Έλληνας τενίστας ξεπέρασε και το εμπόδιο του Σάσα Ζβέρεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Mutua Madrid Open!

Ο Τσιτσιπάς (Νο.9) λύγισε τον 22χρονο Γερμανό (Νο.4) με 7-5, 3-6, 6-2 και περιμένει στους “4” του χωμάτινου Masters έναν εκ των Ράφα Ναδάλ, Σταν Βαβρίνκα, το οποίο θα αντιμετωπίσει το βράδυ του Σαββάτου (11/5, 22:00)

Ο Έλληνας τενίστας έχει σερί 7-0 στο χώμα, έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στο Εστορίλ. Λέτε να καταφέρει να το σηκώσει και στη Μαδρίτη; Το έργο του είναι, πάντως, εξαιρετικά δύσκολο, μιας και πέρα από τον Ράδα Ναδάλ που θα βρει λογικά απέναντι του, υπάρχουν ακόμα δύο εξαιρετικοί τενίστες στον άλλο ημιτελικό. Ο λόγος για τον Τζόκοβιτς και τον Τίεμ.

O Τσιτσιπάς κατέκτησε το πρώτο σετ (7-5), καταφέρνοντας να κάνει μπρέικ στο 5-5, ενώ στο δεύτερο σετ ο Ζβέρεφ ήταν ανώτερος, έκανε δύο μπρέικ κι έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Στο τρίτο σετ, ο Έλληνας τενίστας έσβησε τρία μπρέικ πόιντ στο 3ο γκέιμ και το κέρδισε, μάλιστα, κάνοντας το 2-1. Με μπρέικ ο νεαρός άσος έφτασε στο 3-1 και χωρίς να χάσει πόντο έκανε το 4-1.Ο Γερμανός μείωσε σε 4-2 αλλά ο Τσιτσιπάς πήρε το 7ο γκέιμ και το 8ο γκέιμ, κάνοντας το 6-2 και παίρνοντας τη νίκη.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις