Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Πρόκριση σε… δύο δόσεις για τον Έλληνα!

Τσιτσιπάς: Πρόκριση σε… δύο δόσεις για τον Έλληνα!
ΦΩΤΟ intime

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα χρειάστηκε κόντρα στον Κραΐνοβιτς, αλλά τελικά κατάφερε να “σφραγίσει” τη νίκη παρότι χρειάστηκε να παίξει δύο τάι μπρέικ στη… συνέχεια του αγώνα μετά τη χθεσινή διακοπή του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε του Φίλιπ Κραΐνοβιτς  7-5, 6-3, στο Παρίσι, με το τρίτο σετ να είναι πραγματικό ντέρμπι και οι δύο τενίστες να είναι ισόπαλοι 5-5, πριν διακοπεί ο αγώνας λόγω νύχτας.

Το τρίτο σετ συνεχίστηκε έτσι σήμερα, με τον Σέρβο να επικρατεί στο τάι μπρέικ και να μένει “ζωντανός” για την πρόκριση. Στο 4ο σετ μάλιστα ξεκίνησε με μπρέικ στο σερβίς του Έλληνα, ο οποίος “απάντησε” όμως άμεσα, με το ματς να είναι συγκλονιστικό στη συνέχεια.

Ο Κραΐνοβιτς έβαλε τον Τσιτσιπά με την πλάτη στον τοίχο μετά από νέο μπρέικ που έφερε στο σκορ στο 5-3, αλλά το Νο6 του κόσμου έδειξε την κλάση του για να στείλει και το 4ο σετ σε τάι μπρέικ. Εκεί υπήρξε νέο μεγάλο ντέρμπι, με τον Τσιτσιπά όμως να επικρατεί όμως τελικά με 8-7 για να πάρει το σετ και τη νίκη με 3-1 σετ (7-5, 6-3, 6-7, 7-6).

Παρακολουθήστε LIVE τον αγώνα του Τσιτσιπά

 

Εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βαβρίνκα – Ντιμιτρόφ. Ο πρώτος προηγείται με 2-0σετ, με τους δύο τενίστες να έχουν ανανεώσει κι αυτοί το ραντεβού τους για σήμερα (01/6) το μεσημέρι.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις