Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Νέο ξέσπασμα! Την”πλήρωσε” ο πατέρας του [video]

Τσιτσιπάς: Νέο ξέσπασμα! Την”πλήρωσε” ο πατέρας του [video]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς “ξέσπασε” μετά το χαμένο 1ο σετ από τον Νικ Κύργιο (9-7 στο τάι μπρέηκ), σε άνευ βαθμολογικής σημασίας αγώνα αφού η Ελλάδα έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια του ΑΤP Cup, χτυπώντας με δύναμη τη ρακέτα του δίπλα από την καρέκλα που καθόταν ο πατέρας του και παραλίγο να τον τραυματίσει.

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την απώλεια του 1ου σετ του ματς με τον Νικ Κύργιο. Ο Έλληνας τενίστας επέστρεψε εκνευρισμένος στον πάγκο μετά την ολοκλήρωση του τάι μπρέικ, που έχασε με 9-7, και χτύπησε με δύναμη τη ρακέτα στην καρέκλα του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει στο χέρι τον πατέρα, και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος ήταν εκτός εαυτού και η μητέρα του μάλιστα κατέβηκε από τη θέση της στις κερκίδες και έκανε προσπάθεια να ηρεμήσει το γιο της. Θυμίζουμε πως το μας είναι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος καθώς η Ελλάδα έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Τσιτσιπάς πάντως δεν ηρέμησε ιδιαίτερα καθώς στο δεύτερο σετ, όταν ο Κύργιος πήρε τρεις σερί πόντους στο σερβίς του μετά το 15-40 υπέρ του Έλληνας πρωταθλητή, μέσα στα νεύρα του, χτύπησε με μανία το μπαλάκι. Συνεπώς τιμωρήθηκε με point penalty, που έδωσε το 4ο γκέιμ στον αντίπαλό του.

https://twitter.com/Joe__Tennis/status/1214507999093497856

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις