Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: “Περήφανος που εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα σε όλον τον κόσμο”

Τσιτσιπάς
ΦΩΤΟ Reuters

Στην μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας του, ο 20χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ράφαελ Ναδάλ, στον τελικό του όπεν της Βαρκελώνης αλλά έδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Η πορεία του στο τουρνουά, έφερε νέο άλμα 19 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εντυπωσίασε τους πάντες, απέκλεισε τρεις τενίστες του “top-20” και τελικά ηττήθηκε στον τελικό του Open της Βαρκελώνης από τον “τεράστιο” Ναδάλ.

Ο Τσιτσιπάς δημιούργησε προσωπικό ρεκόρ, καθώς έκανε νέο άλμα 19 θέσεων και ανέβηκε για πρώτη φορά, στην καριέρα του, στο Νο 44 της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με την ATP και την καινούρια λίστα της γι’ αυτό το επταήμερο.

Ο 19χρονος πρωταθλητής έχει 1.106 βαθμούς και η “εκτόξευση” του οφείλεται στην εκπληκτική πορεία έως τον τελικό ου Open της Βαρκελώνης!

Σε μήνυμα του, μετά τον αγώνα του με τον Ναδάλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι είναι περήφανος που εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα.

Η ανάρτησή του νεαρού τενίστα

«Θα ήθελα να ξεκινήσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την υποστήριξη! Νιώθω περήφανος που εκπροσωπώ τα ελληνικά χρώματα σε όλον τον κόσμο, και είμαι ειλικρινά ευγνώμων που κάθε μέρα έχω την ευκαιρία να κάνω μια καινούργια αρχή, ένα νέο βήμα και να συμβάλλω στην ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα και όχι μόνο. Σας ευχαριστώ όλους θερμά!»

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις