Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ 2-0 ΤΕΛΙΚΟ: Μεγάλη εμφάνιση ο Στέφανος! Πέρασε στα ημιτελικά

Τσιτσιπάς
Reuters

Το μπαλάκι τον “υπάκουσε”! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Αλεξάνερ Ζβέρεφ με το “καθαρό” σκορ που ήθελε (2-0) και έχοντας κάνει το 2×2 στον όμιλο “Andre Agassi” πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals.

Ιστορικές στιγμές για το ελληνικό τένις! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε… πλάκα κόντρα στον Αλεξάνταρ Ζβέρεφ, τον νίκησε με το 2-0 που χρειαζόταν και οπήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Nitt ATP Finals.

Ο Έλληνας τενίστας έγινε έτσι ο δεύτερος που παίρνει την πρόκριση στους “4” του τουρνουά του Λονδίνου, μετά τον Ντομινίκ Τιμ και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ, σε έναν αγώνα που έχει… σημασία μόνο για τον Ισπανό τενίστα.

Παρακολουθήσατε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Να αναφέρουμε ότι μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους για δύο ώρες και 46 λεπτά, ο Ντομινίκ Τιμ επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals, που φιλοξενείται στο Λονδίνο…

Αυτό σημαίνει ότι ο… τελικός ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Πέμπτης στο Λονδίνο (22:00 ώρα Ελλάδας – COSMOTE SPORT 6HD).

Οι δύο θρύλοι του αθλήματος, θα αναμετρηθούν για 49η φορά στην καριέρα τους, με φόντο την πρόκριση στην κορυφαία 4αδα του ATP Finals. Ο Νόλε προηγείται 26-22 στις νίκες.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα ακολουθήσει ως 2ος τον Ντόμινικ Τιμ στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Παράλληλα, αν ο Ρότζερ Φέντερερ κερδίσει τον Σέρβο αντίζηλό του, τότε θα χαρίσει το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στον Ράφαελ Ναδάλ, ότι κι αν κάνει ο Ισπανός στο τουρνουά.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις