Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τζόκοβιτς ο… κατακτητής! “Λύγισε” ο Τσιτσιπάς στον τελικό

Τζόκοβιτς ο… κατακτητής! “Λύγισε” ο Τσιτσιπάς στον τελικό
Intime.gr

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στο… θρόνο του στο Ντουμπάι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την.. προσπάθεια του, αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ. 5ος τίτλος για τον Σέρβο στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ανέβασε στο 18-0 το απίστευτο του σερί στο 2020. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν… φόρτσαρε, αλλά κατάφερε να επιστρέψει στην “κορυφή” στο Ντουμπάι. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς “πάλεψε” αλλά ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 6-4), χάνοντας για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό του συγκεκριμένου τουρνουά.

Ο Σέρβος (Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη) κατέκτησε για 5η φορά την κούπα στο Ντουμπάι. Όσον αφορά τον Έλληνα πρωταθλητή (Νο 6 στον κόσμο) είχε ηττηθεί και στον περσινό τελικό του ίδιου τουρνουά από τον Ρότζερ Φέντερερ, με πανοιμοιότυπο τρόπο (6-4, 6-4).

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Τσιτσιπάς πήγε πολύ καλά στο πρώτο σετ. Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να “καθαρίσει” τα game που σέρβιρε, ενώ την ίδια ώρα “γέμισε” τα αντίστοιχα του Τζόκοβιτς. Μάλιστα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα (3-2). Ο “Joker” κράτησε το σερβίς του και, κατάφερε να φτάσει στο break (5-3) που στη συνέχεια του έδωσε και το σετ (6-3)

Ο Τζόκοβιτς έδειξε να “πατά” καλύτερα στο δεύτερο σετ, εμφανίστηκε… σχεδόν αλάνθαστος και έκανε το break (3-2). Ο Τσιτσιπάς “απάντησε” όμως άμεσα στο σερβίς του Σέρβου, έχοντας για “όπλο” το δυνατό του σερβίς. Ο “Joker” όμως έδειξε γιατί βρίσκεται στην κορυφή του… κόσμου αυτή τη στιγμή. Ο Σέρβος έκανε ένα ακόμα break (5-4) και έφτασε τελικά στη νίκη (6-4).

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις