Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

US Open: Πειθαρχημένος Τζόκοβιτς! 11ος σερί ημιτελικός – video

US Open: Πειθαρχημένος Τζόκοβιτς! 11ος σερί ημιτελικός – video
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Τζον Μίλμαν “πέταξε” πριν από λίγα 24ωρα εκτός US Open τον Ρότζερ Φέντερερ, αλλά κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς δεν ήταν το ίδιο. Ο Σέρβος τενίστας εμφανίστηκε αποφασισμένος να μη γίνει το νέο.. θύμα του Αυστραλού, τον “καθάρισε” με 3-0 σετ και πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά της Νέας Υόρκης για 11η διαδοχική φορά!

Την συμμετοχή του στον ημιτελικό του US Open για 11η σερί φορά εξασφάλισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς στον προημιτελικό της διοργάνωσης, επικράτησε 6-3, 6-4, 6-4 του Αυστραλού, Τζον Μίλμαν (Νο 55 στην παγκόσμια κατάταξη).

O Σέρβος τενίστας χρειάστηκε να μείνει σχεδόν 3 ώρες στο court για να πάρει τη νίκη. Πλέον, θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο του στo US Open, μετά από το 2011 και το 2015, καθώς και τον 14ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, μερικές εβδομάδες μετά από την κατάκτηση του Wimbledon.

Άξιο αναφοράς πως ο Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον 32ο ημιτελικό σε Grand Slam στην καριέρα του και την Παρασκευή θα προσπαθήσει να φτάσει στον 23ο τελικό του σε Grand Slam.

Αντίπαλος του Σέρβου πρωταθλητή στον δρόμο για τον τελικό, θα είναι ο Ιάπωνας, Κέϊ Νισικόρι (Νο 19), που χρειάσθηκε περισσότερες από τέσσερις ώρες για ν΄αποκλείσει τον Μαριν Τσίλιτς (Νο 7) με 2-6, 6-4, 7-6 (7/5), 4-6, 6-4.

Στον άλλο ημιτελικό, το «εισιτήριο» θα διεκδικήσουν ο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Ράφαελ Ναδάλ με τον Αργεντινό, Χουάν Μαρτιν Ντελ Πότρο (Νο 3).

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις