Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

US Open: Βγήκε απ’ τα… ρούχα της η Κορνέ! “Έκρηξη” στο twitter – video

US Open: Βγήκε απ’ τα… ρούχα της η Κορνέ! “Έκρηξη” στο twitter – video

Η Αλίζ Κορνέ έβαλε λάθος το μπλουζάκι της, θέλησε να το φορέσει σωστά, αλλά δέχθηκε την παρατήρηση του διαιτητή, επειδή έκανε τη διόρθωση μέσα στο κορτ! Χαμός στο twitter με τους χρήστες να κατηγορούν του διοργανωτές του US Open για σεξισμό. Την υπερασπίστηκε η μητέρα του Άντι Μάρεϊ!

Θέμα από το… πουθενά προέκυψε στο US Open μετά την παρατήρηση που δέχθηκε Αλίς Κορνέ. Η Γαλλίδα τενίστρια άλλαξε μπλουζάκι στα αποδυτήρια, λόγω ζέστης, αλλά έκανε το λάθος να φορέσει το μπρος – πίσω.

Όταν κατάλαβε τι έχει κάνει, έβγαλε το μπλουζάκι της μέσα στο κορτ, προκειμένου να το φορέσει σωστά και δέχθηκε την παρατήρηση του διαιτητή, για “αντιαθλητική συμπεριφορά”.

https://twitter.com/doublefault28/status/1034489290447900672

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με το twitter να… παίρνει φωτιά και τους χρήστες να κατηγορούν για σεξισμό τους διοργανωτές και να γίνεται λόγος για εφαρμογή “δύο μέτρων και δύο σταθμών” στο τένις, αφού όταν οι άνδρες αλλάζουν μπλούζα χωρίς να τιμωρηθούν.

https://twitter.com/alissawarren/status/1034657055267676160

Άξιο αναφοράς πως μέσα σε αυτούς που έσπευσαν να υπερασπιστούν την Κορνέ ήταν και η μητέρα του Άντι Μάρεϊ, η οποία δεν δίστασε να ποστάρει φωτογραφία του Βρετανού τενίστα, στην οποία εμφανίζεται γυμνός από τη μέση και πάνω.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις