Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Βαζαίος: Δύο τελικοί για τον Έλληνα πρωταθλητή στην τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Βαζαίος: Δύο τελικοί για τον Έλληνα πρωταθλητή στην τελευταία μέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γιώργος Βαζαίος συνεχίζει ακάθεκτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης στη Γλασκώβη καθώς μετά το χρυσό μετάλλιο στη μικτή ατομική την Παρασκευή (6/12), το πρωί της Κυριακής (8/12) προκρίθηκε στον τελικό 200 μ. πεταλούδα και έτσι το απόγευμα θα διαγωνιστεί δύο τελικούς.

Τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης της Γλασκώβης συνεχίζει ο Γιώργος Βαζαίος καθώς σήμερα (8/12) θα διαγωνιστεί σε δύο τελικούς στην τελευταία μέρα της διοργάνωσης. Ο Έλληνας πρωταθλητής, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με απίστευτη κούρσα στη μικτή ατομική την Παρασκευή (6/12),  μετείχε το πρωί στα προκριματικά των 200μ. πεταλούδα, όπου σημείωσε χρόνο 1:52.60 και πέρασε στον απογευματινό τελικό με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση, πίσω μόνο από τον Ρώσο κάτοχο του τίτλου Αλεξάντρ Χαρλάνοφ (1:52.00) και οριακά μπροστά από τον Γερμανό Ραμόν Κλεντς (1:52.65).

Ο Βαζαίος δείχνει να μην πτοείται από την κούραση και θα κολυμπήσει το απόγευμα σε δύο τελικούς με διαφορά μισής ώρας, καθώς τα 100μ. μικτή ατομική (όπου πέρασε χθες με τον δεύτερο καλύτερο χρόνο) θα διεξαχθούν στις 19:35 και τα 200μ. πεταλούδα στις 20:05.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις