Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βλάχος: «Ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για νίκη η αξία της Γιουγκ»

Βλάχος: «Ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για νίκη η αξία της Γιουγκ»

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για το αυριανό (24/1, 17:00) ντέρμπι του Α΄ ομίλου του Champions League υδατοσφαίρισης με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιζητήσουν απέναντι στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης την έκτη διαδοχική νίκη τους, που θα τους εδραιώσει για τα καλά στην κορυφή του ομίλου, αλλά και μία μικρή ρεβάνς από τους Κροάτες, από τους οποίους ηττήθηκαν (6-4) στον τελικό του 2016, αλλά και στον προημιτελικό του περσινού final-6 (11-8).

«Η αξία της αντιπάλου μας, μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που θέλουν και οι δύο ομάδες, αλλά και το γόητρο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Η Γιουγκ είναι η ομάδα που έχει καταφέρει τα παντα τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση, αλλά κυρίως να δείξουμε τη δυναμική μας και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους με πιο πολλές απαιτήσεις» δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος.

Άλλα σπορ Τελευταίες ειδήσεις